Rottinkiset kirppislöydöt

Heippa! Kirppishaukka täällä iltaa 🙂 Kun löydät jotain oikein kivaa kirppiskierrokselta, katsot hintalappua ja ällistyt positiivisesti hinnasta. Katsot varmuuden vuoksi hinnan vielä uudelleen, että onkohan tässä joku virhe. Voitteko samaistua tähän tunteeseen? Mikä tuuri, kun joskus sattuu juuri oikeaan aikaan kirppikselle. Yleensä kierrän kirppikset heti aamusta yhdeksän kymmenen aikaan kun ne aukeavat. Tykkään kierrellä rauhassa silloin kun kirppis ei ole täynnä ihmisiä. Ja parhaimmat aarteet olen aina löytänyt heti aamusta. Muistatte varmaan tämän Artekin tuolilöydön.

kirppislöytö

Mitä minä sitten löysin? Ihana, vanha rottinkivalaisin makuuhuoneeseen ja säilytysteline eteiseen. Nämä olivat yhteensä 8 euroa. Ajattelin laittaa telineeseen lyhyet sateenvarjot, niin jospa lapsetkin muistaisivat ottaa ne tästä tarvittaessa mukaan. Sadekelejä tiedossa, joten sateenvarjo on tarpeen tuolla bussia odotellessa. Löysin myös todella edullisesti taaperolle vaatetta mm. Molon toppahaalarin, Metsolan merinovillasetin johon kuului pipo ja kauluri sekä Vimman ja Pompdeluxin vaatteita. Näistä tulee varmasti kuvia myöhemmin instagramin stooriin. Osa oli aivan kuin uusia! Rakastan tämmmöisiä huippulöytöjä ja koskaan ei voi tietää mitä eteen tulee. Se ehkä kirppiksissä on parasta kun astuu ovesta sisään.

rottinkivalaisin
rottinkivalaisin

Nykyään lähden etsimään tarvittavaa tavaraa/vaatetta ensin kirppiksiltä ja sitten vasta uutena, jos en käytettynä löydä. Kerran tässä kesällä etsin pienimmäiselle pyöräilykypärää ja uimapukua. Ja koska niille oli akuutti tarve, päätin että kierrän ensin kirpparin ja ostan sitten kaupasta jos ei löydy. Kirppikseltä löytyi molemmat muutamalla eurolla. Selvää säästöä sanon minä! Taapero kasvaa nopeaa eikä varmasti enää ensi vuonna mene sama uimapuku päälle, joten ihan turhaan ostaa uutena. Ja nämäkin olivat täysin uudenveroisia.

Mikäs on sinun viimeisin kirppislöytö? Tulitko hyvälle mielelle löydöstä? Mukavaa alkanutta syyskuuta!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa ja blogit.fi sivustolla:

https://www.instagram.com/whiteandblackblogi

https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *