Olohuoneen lämpimät sävyt

Pitkästä aikaa olohuoneesta kuvia. Syksyn tullen puutarhajutut väistyvät ja on aika siirtyä sisätiloihin. Paljon onkin pihalla touhuttu tänä kesänä ja sen huomaa myös kuvista. Uudella grillipaikalla tuli oltua ehkä eniten. Niin ja kasvihuoneella. Eilenkin illalla istuttiin nuotion äärellä ja paistettiin makkarat. Hyvin tarkeni. Sisällä ei ole tullut kuvailtua kovinkaan usein.

Olohuoneeseen tekisi mieli lisäillä jo vilttejä ja taljoja. Hommasin pestävän päällisen tuohon lepotuoliin, koska kyllästyin siihen että, koko ajan pitää varoa ettei kukaan sotke sitä. Päällisen voi heittää pesukoneeseen likaantuessaan. Tämä on taaperon lempipaikka. Eikä ihmekään, kivahan tässä on köllötellä. Siitä lasketaan mäkeä ja leikkien lomassa lepäillään. Ja iskä tykkää ottaa tuossa päikkärit ?

olohuoneen lämpimät sävyt
olohuoneen lämpimät sävyt

Oon tykästynyt tähän beigeen sävyyn, jolla spraymaalasin kuvassa näkyvät maljakot. Katossa oleva pyöreä kohdevalaisin saa samaa maalia ylleen tässä kunhan ehdin hommiin. Mustaa tilassa ei juuri enää muuta olekaan kuin sohva. Justiin yksi päivä sanoinkin miehelle, että ompa kyllä ollut niin kestävä sohva (kohta13 vuotta), eikä ole mennyt miksikään. Ehkä vähän vaaleamman sävyn ottaisin, jos nyt saisin valita uuden sohvan värin. Mutta menkööt tämä nyt niin kauan kun on ehjä ja hyvässä kunnossa. Kuvan oton jälkeen heivasin nuo maljakot pöydältä takaisin taaperon ulottumattomiin. Arvatkaapa miten paljon kiinnostais levittää mullat kukkapurkista lattialle? Jos tuolle taaperolle asentais askelmittarin, niin 10 000 askelta menis nopeasti päivässä rikki. Huoneesta toiseen juostaan eikä paikallaan olla sekuntiakaan. Sellainen touhutaapero meillä ?

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa ja blogit.fi sivustolla:

https://www.instagram.com/whiteandblackblogi

https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

2 kommenttia “Olohuoneen lämpimät sävyt

  1. Ihana tunnelma! ❤️ mistä tuo teidän minisohva / japandi-tuoli olikaan? ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *