Kausivalot grillipaikalle

Puutarhaan tuli kaunis ruska tällä viikolla. Kohta saa haravan kanssa heilua pihalla, mutta sitä ennen ihaillaan tätä väriloistoa. Kirsikkapuu loistaa oranssin, keltaisen, punaisen ja vihreän sävyissä. Aikas ihana. Lappiin kaipasin toissa viikolla ja ruskareissu jäi tältä vuotta tekemättä, mutta on se kaunis ruska täällä meilläkin lehtipuiden keskellä. Tämä syksy on ollut poikkeuksellinen siinä mielessä ettei vesisateita ole hirveästi ollut (ainakaan täällä meillä). Kesäkukista osa on vielä hengissä ja istuttamiani callunoita on saanut kastella melkein päivittäin. Ollaan saatu nauttia raikkaasta ilmasta ja ympäröivästä kauneudesta. Syksyn parhaimpia hetkiä vaikkei lempivuodenaikani olekaan. Vielä olisi pihahommia tehtävänä haravoimisen lisäksi. Trampoliini on tuolla taustalla vielä purkamatta, kukkapenkki siivottavana, leikkimökki sekä lasikasvihuone odottaa siistijäänsä. Oravat ovat tiputelleet satoja käpyjä etupihalle. Omakotitalossa riittää pihalla puuhaa ihan kiitettävästi ja meillä ahkeroidaankin koko perheellä. Lapsilla menee kotitöistä ja mitä monipuolisempia kotityöt ovat, niin ei tule vastaväitteitäkään niin usein 😀 Pojalla on yleensä tiskikoneen tyhjennys tai puiden haku ja tästä saa kuulla, että eikö joskus vois olla jotain muuta. Pihalla riittää aina kotitöitä, oli vuodenaika mikä tahansa. Ja kyllähän se pieni viikkorahakin motivoi enemmän tekemään.

kausivalot

Kausivalot

Halusin puutarhaan lisää valoa pimeneviin iltoihin, joten hankin ympärivuotiseen käyttöön IP44 valosarjan mihin saa ostettua lisäsarjoja jopa sataan lamppuun asti. Meillä on tässä grillipaikalla vasta 20 lamppua, mutta näyttää jo näin hyvältä. Kätevä kun valoketjua voi jatkaa eikä ylimääräisiä johtoja tarvitse vetää pitkin pihaa. Tekisi mieli laittaa vielä kolmas tolppa tännepäin mistä kuvan otin ja lisätä 20 lampun valoketju lisää. Jatkettava ulkovalosarja löytyi Kärkkäiseltä. Sirius Lucas nimeltään, jos joku siellä kiinnostui jatkettavasta valosarjasta. Valo lampuissa ei ole yhtään kellertävä vaan juuri sellainen lämminvalkoinen ja tunnelmallinen. Iltaisin ollaan usein istuttu tässä grillipaikalla nuotion äärellä. Eilen illallakin lämmitettiin juustovoileipiä ja paistettiin pihvejä. Jos haluat nähdä miltä tämä näyttää livenä, niin instan puolelta löytyy video (klik). Mukavaa torstaita!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa ja blogit.fi sivustolla:

https://www.instagram.com/whiteandblackblogi

https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

2 kommenttia “Kausivalot grillipaikalle

  1. Onpa ihanat!Itsekkin laitoin eilen pihalle valopuun:)
    Onko tolpat laudat?työnnetty vain maahan?Millä valosarja niissä kiinni?

    1. Kiitos! Teräksinen aitatolpanjalka on upotettuna tuonne maahan ja siihen ruuvattu puutolppa kiinni. Valosarja on kahdella ruuvikoukulla kiinni.

      Valopuu on varmasti kaunis pimeällä ? Just mietin, että pitäis etupihalle hakea taas männyn karahka ja siihen valot ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *