Ihania syysuutuuksia – Hemtex

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä.

Syysinspiraatiota sisustukseen vesisateiden keskellä <3 Tykkäättekö te kierrellä kivijalkamyymälöitä vai teettekö ostokset mieluummin netissä vai sekä että? Suurimman osan ostoksistani teen verkkokaupoista ja *Hemtexiltä löysin aivan ihania syysuutuuksia mm. alla olevat tuotteet. Osa kuvakollaasiin tuotteista lähtee joululahjapaketteihin. Lokakuussa kun tekee joululahjashoppailut niin ei tarvitse stressata ostoksia enää joulukuussa. Tottakai kiertelen myös kivijalkamyymälöissä, mutta tänä aikana olen käyttänyt nettishoppailua enemmän. Niin kätevää kun voi noutaa paketit automaatista melkein mihin kellonaikaan tahansa ja välttää ruuhkat kaupoissa. Just laskeskelin tässä, että meidän 1-vuotias taapero ei ole elämänsä aikana käynyt kaupassa varmaan kuin neljä kertaa. Myös ruokaostokset teen suurimmaksi osaksi verkkokaupasta silloin kun isi on reissuhommissa. Kerran kun ostoslistan täyttää, niin käytän sitä samaa usein ja lisään/poistan tarvittaessa tuotteita. Helppoa ja nopeaa. Meille just hyvä niinä viikkoina kun olen yksin lasten kanssa. Syysloma sattui tälle vuotta koko perheellä samaan aikaan, niin ihanaa! Odotan kovasti yhteistä aikaa ja lomaa.

hemtex

Tuo edullinen villahuopa, servettirenkaat, kierrekynttilät ja pupu lähtevät ainakin tilaukseen. Kaikki kuvassa olevat tuotteet löytyvät *tästä linkistä. Hemtexillä on huiput tarjoukset käynnissä, suurin osa näistäkin sisustustuotteista jopa -40% alennuksella.

Mun oli tarkoitus lähteä siivoamaan pihaa lehdistä, mutta siellä on jo ihan pimeää ja pienimuotoinen syysflunssa iski joten jätän hommat loppuviikoksi. Keitän teetä, sytyttelen kynttilät ja odotan illan Suomen kaunein koti-ohjelmaa. Taidanpa samalla jatkaa nettishoppailua tai ainakin haaveilua. Hei kivaa iltaa sinne ruudun toiselle puolen!

Seuraa uusia päivityksiä helposti instassa ja blogit.fi sivustolla:

https://www.instagram.com/whiteandblackblogi

https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

2 kommenttia “Ihania syysuutuuksia – Hemtex

  1. Tarvisin veljelleni joululahjaksi kaksi maailman parasta tyynyliinaa(100% Egyptin puuvillaa). Hinnalla ei ole väliä. Jos teiltä ei löydy kyseistä tuotetta niin osaisitko kertoa mistä kyseiset tuotteet voisi ostaa?

    Eero Laaksonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *