Valaisimen maalaus

olohuone

Heissan! Kerroin teille täällä aiemmin kun olen maalannut beigellä sävyllä kukkapurkkeja ja maljakoita. Katossa olevat kohdevalaisimet saivat samaa maalia ylleen ja näyttävät nyt omaan silmään sisustukseen sopivimmilta. Ennen kuvat näkyy yllä olevassa linkissä, olivat siis mustat ennen. Olen nämä vuosia sitten ostanut kolmella eurolla kirppikseltä. Mitä pidät valaisinten uudesta sävystä? Toinen valaisin jää piiloon tuonne seinän taa eteiseen. Alla näkyy lähikuvaa sävystä.

spraymaali

Muutama on minulta kysellyt mikä sävy on kyseessä, joten laitan kuvan tänne spraypurkista. Kyseessä on Mastonin aika uusi spraymaali, sävynä harmaabeige. Valaisimen maalaus oli helppoa kun peitin maalarinteipillä ne kohdat mihin ei maalia saa mennä. Todella hyvä, riittoisa ja peittävä maali. Hinta 6,90e. Tarttuu lasiin, puuhun, metalliin, muoviin ymt. Ja mikä parasta ihan täydellinen harmaabeige sävy, johon minä ainakin ihastuin. Toinen purkki menossa jo. Tällä on maalattu paljon vääränvärisiä purkkeja ja lasikippoja!

Tartuin tuossa viikolla pitkästä aikaa härkää sarvista ja pesin ikkunat. Toista viikkoa olen varmaan miettinyt, että josko jaksais alkaa hommiin. Vihdoin ne on pesty. Menihän siinä kaksi päivää, kun voimat loppuivat kesken. En ole vieläkään palautunut keuhkokuumeen jäljiltä. Vähän jotain tekee niin hengästyy ja tuskanhiki nousee. Kuuntelin siinä samalla musiikkia ja pidin taukoa aina yhden ikkunan jälkeen. Nyt on ihana katsoa ulos puhtaista ikkunoista ja aloittaa joulukoristeiden laittaminen ?

Rentouttavaa viikonlopun jatkoa!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa ja blogit.fi sivustolla:

https://www.instagram.com/whiteandblackblogi

https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *