Joulua keittiöön

joulu keittiö
kynttilä

Yksi ilta se iski. Nimittäin joulufiilis ❤ Olen pari viikkoa odottanut, että milloin lähestyvä joulu alkaa tuntumaan joululta. Milloin tulee ensimmäinen ajatus siitä, että ottaisinko kaapista jouluvalot esille. Kaikki lähti siitä kun pesin kodin ikkunat. Teki mieli jatkaa siivousta ja huomasin jo hyräileväni joululauluja. Kun koti oli puhdas, sytyttelin kynttilöitä ja laitoin joulutähden ikkunaan. Kynttelikkökin eksyi keittiön tasolle. Minulle ainakin ensimmäinen askel joulufiilikseen on puhdas koti ❤ Tuo täydellinen amarylliskin puhkesi sopivasti kukkaan, jonka äitini toi.

Jouluiseksi koristelin myös yllä olevassa kuvassa näkyvän kynttilätelineen, jossa on kolmelle kruunukynttilälle paikka ja lasin sisään voi laittaa vaikka koristeita. Laitoin patterivalot lasin sisään ja kuivattelin jäkälää sekaan. Kivannäköinen tuli! Tämä on muutaman euron kirppislöytö viikon takaa. Aamuisin ihana herätä kahvinkeittoon, kun keittiössä on jouluinen tunnelma. Tästä se joulunodotus alkaa. Seuraavaksi joulun tunnelmaa muihinkin huoneisiin.

keittiö
amaryllis

Itsenäisyyspäivän aikaan ollaan tuotu joulukuusi sisälle, mutta veikkaan että tänä vuonna aito kuusi ei ole vaihtoehto ? Taidetaan laittaa minikuusi tai sitten haen valkoisen kuusen varastosta ja koristelen sen metrin korkeudelta ylöspäin ? Mukavaa viikonloppua!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *