Normaali arki alkoi

Niin normaali kuin tässä vallitsevassa tilanteessa voi olla. Mies palasi tänään töihin pitkän joululoman jälkeen ja voi että se tuntuikin taas oudolta. Olin jo tottunut siihen, että toinen on siinä vierellä auttamassa kotihommien ja lasten kanssa. Ja pystyin lähtemään esimerkiksi hiihtämään tuosta noin vaan ilman, että tarvitsee pyytää taaperolle hoitajaa. Isommat lapsetkin lähtivät aamulla kouluun, vaikka mediassa peloteltiin vielä loppuviikosta etäkoulun mahdollisuudesta. Innoissaan olivat menossa ja tottahan se on, että siellä sitä oppii parhaiten ja näkee samalla kavereita ❤ Tylsäähän se ois kotona olla äidin kanssa ? Täällä on muuten aika hiljaista nyt päivisin, kun jäätiin taaperon kanssa kaksistaan. Tavallista arkea täällä elellään ja aika samalla lailla nämä arkipäivät menee niinkuin tähänkin asti.

Ihan huippua, että päivät ovat jo pidentyneet ja pimeä ei tulee enää puoli kolmen aikaan. Auringostakin ollaan saatu nauttia useampana päivänä. Minä tosiaan aloitin hiihtämään taas tälle talvea ja miten kivaa se onkin pitkästä aikaa! Ensimmäiset viisi kilometriä on takana. Tällä hetkellä ei muuta harrastusta olekaan, niin mukava jotain tehdä ja samalla kunto kasvaa.

arki
arki

Eilen otin viimeiset tähdet ikkunoista pois ja tuntuu niin avaralta, kun kaikki joulujutut on poissa. Olohuoneen järjestyskin muuttui tuossa viikko sitten. Tulin töistä kotiin, niin täällä oli isi ja lapset siivonneet ja laittaneet olohuoneen uuteen uskoon. Ihan kiva tämä on näinkin, välillä vähän vaihtelua. Saa taapero rauhassa piirtää kuvioita tahmasilla sormillaan olkkarin ikkunoihin, kun sohva on sopivasti tuossa ikkunoiden edessä. Muutamat sormenjäljet sieltä nimittäin löytyy! Viimeisessä kuvassa näkyvä kukkatelinekin lensi kaarella yksi ilta tuohon lepotuolin päälle. Saa arvata kuka sen siihen tömäytti ja perään kuulu vaan ohhoh ? Onneksi ei käynyt mitenkään. Ihana, kamala arki vai miten se oli ? Joko teillä on palattu normaaliin rytmiin ja arki on back?

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

2 kommenttia “Normaali arki alkoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *