Piha- Grillipaikka talvella

piha

1.1.2022

Vuoden ensimmäinen päivä! Pihalla on nyt niin kaunista. Paljon lunta ja valoja. Tässä me istuttiin ja vietettiin uutta vuotta omalla porukalla ? Pienimmäisen mentyä nukkumaan, ammuttiin muutamat raketit isompien lasten iloksi. Meillä ei oo koskaan eläimet pelänny raketteja, joten uskaltaa täällä maalla muutamat raketit ampua. Rakettishown jälkeen jaksettiin just ja just valvoa puoleen yöhön. Kiva ja rauhallinen vuoden vaihtuminen.

Grillipaikka talvella

Muutama sananen pihalla olevasta grillipaikasta. Ensimmäinen talvi tämän uuden grillin kanssa ja se on osoittautunut oikein toimivaksi. Koristekivistä tehty grilli on katseenvangitsija talvellakin. Grillipaikka on ihan lempipaikkoja meidän pihalla. Tykätään tästä ihan älyttömästi. Lampaantaljat vain pyllyn alle ja tuoleille istumaan tulen lämpöön ? Grilliä voi käyttää oli vuodenaika mikä tahansa. Täältä voit kurkata kesällä ja syksyllä otettuja kuvia grillipaikasta.

piha
piha
grillauspaikka
piha
grilli
talvipiha

Huomenna pitäis siivota joulu pois. Jotenki haikeaa tällaiselle jouluihmiselle. Minä voisin kyllä pitää kuusen ja koristeet loppiaiseen saakka (kauemminkin ?), mutta toiset on jo sitä mieltä että kuusi ulos ? Okei, myönnetään kyllä se sen verran jo varistaa kun taapero käy sitä heiluttelemassa, että vois olla loppiaisena pelkkä runko jäljellä. Mitä parhainta alkuvuotta toivotan teille jokaiselle! Kuten instassa jo sanoin, niin musta tuntuu, että tästä vuodesta tulee paljon parempi mitä edeltäjänsä ❤ Näin uskon.

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

white & black - -

2 kommenttia “Piha- Grillipaikka talvella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *