Marimekko

marimekko mini

Plussakelit saapuivat, mutta se ei ole haitannut aloittamaani hiihtoharrastusta. Päivän valoisin aika on mennyt ulkona taaperon kanssa ihmetellessä oravia ja lintuja. Lempipuuhaa nykyään tuo eläinten seuraaminen. Hiihtämään olen lähtenyt sitten kun isommat lapset tulevat koulusta ja hetken katsovat pienimmäisen perään. Musiikit korville ja ladulle. Ihana kun latu lähtee ihan kodin vierestä. Oonkin tuttu näky tuolla pellolla.

Marimekko Mini-maljakko

Juhlittiin mun synttäreitä pienimuotoisesti kahvitellen ja sain kaikkia ihania lahjoja mm. Marimekon tuotteita, kukkia, lahjakorttia parturiin ja kuumakivihierontaan. Kuumakivihieronnassa en ole koskaan käynytkään. Esikoinen oli valinnut minulle mm. tämän Mini-maljakon Unikko-alustoineen, johon laitoin synttärilahjaksi saamiani neilikoita. Niin söpö, pieni asetelma.

marimekko minimaljakko
olohuone

Loppuviikko meneekin töiden parissa. Jospa sitä jossain välissä ehtisi hiihtoladulle. Eilen meinasin lähteä pilkkopimeällä otsalampun kanssa ladulle, mutta jätin välistä kun ilves oli ängennyt samalle reitille tassun jäljistä päätellen. Maalla kun asuu niin törmää vaikka mihin jälkiin tuolla pellon reunalla. Ilveksen, peuran, ketun, jäniksen ja hirven jäljet ainakin bongattu. Vähän niinku eläintarhassa eläisi ?? Susiakin täällä kuulema on, mutta onneksi niihin ei ole tarvinnut törmätä. Valoisaa viikon jatkoa! Huippua kun on näin valoisaa ja lauhaa. Toivottavasti paukkupakkaset on jo takanapäin.

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

2 kommenttia “Marimekko

    1. Heippa Jasmin,

      Kiitos haasteesta! Kuulostaa kivalta haasteelta, mulla ei vaan oo minkäänlaista kokkikirjaa ? Kaikki tulee omasta päästä tai soveltaen netistä löytyviä ohjeita. Osallistun ilman muuta jos saan jostain kirjan lainaan ?

      Ihanaa viikonloppua ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *