Kevätsisustus keittiöön

kevätsisustus
sisustus

Keittiön kevätsisustus

Keittiön kevätsisustus on mietintämyssyn alla. Värejä en sinne liikaa halua. Nämä luonnonläheiset sävyt saa riittää. Keittiön matot on ollu samat kohta 12 vuotta ja siinä ne edelleen nököttää ? On ollut ainakin käytännölliset vaikkei niin kauniit. Haaveilen valkoisesta pyöreästä matosta pöydän alle, mutta 1,5-vuotias syömäri pitää huolen siitä että se myös jää haaveeksi ? Ruoat on niin helppo siiivota tästä nykyisestä matosta materiaalinsa vuoksi eikä siinä näy edes lika! Jopa mustikan tahrat on hinkattu matosta pois. Helppous ennen kaikkea ja saa lapsi syödä ruokansa itse, kun sitä niin kovasti harjoitellaan ?

Laitoin vähän isompaa viherkasvia seinällä oleviin ruukkuihin. Kultaköynnös on ihan lemppari tuohon seinälle. Kasvaa nopeasti alaspäin eikä tarvitse paljoa hoitaa. Oon kokeillut tuohon monenlaista kasvia, mutta parhaiten menestyy kultaköynnös. Pitää ottaakin taas pistokkaita niin saa tuuheuttaa jo olemassa olevia kasveja. En muista milloin viimeksi olisin ostanut uusia viherkasveja, mutta näin kevään tullen hypistelen tuon tuosta niitä kaupoissa.

marimekko
marimekko
sisustus
marimekko

Meidän keittiö on ollut vuosia ilman verhoa. Niinkuin kuvasta huomaa, niin verhotanko siellä kuitenkin on valmiina. Tekisi mieli ommella joku kevyt, pellavainen kappa ikkunaan. Keittiössä miellyttää valkoinen, pellavan- ja ruskean sävyt. Jäkäläkranssi pitää muuten vielä napata pois tuolta seinältä (liian talvinen) ja laittaa tilalle joku taulu.

Ihanaa, kohta ollaan jo helmikuun puolessa välissä! Täällä yks kevätintoilija ei malta odottaa kevättä. Kaikkea kivaa tiedossa. Instan puolella jo kerroinkin työtarjouksesta, jonka sain. Mietin hetken kahden työpaikan väliltä ja valitsin pohdintojen jälkeen sen mikä on lähempänä kotia ja työaika lyhyempi. Näin meidän taaperoa ei tarvitse viedä päiväkotiin vaan huippuihanat isovanhemmat tarjoutuivat hoitamaan pientä silloin, kun isi on työreissussa. Oon niin onnellinen, että asiat järjestyi näin hyvin! Stressasin ihan turhaan ja melkein jo ilmoitin etten otakaan työtä vastaan. Asioilla on tapana järjestyä. Sen jos minkä olen huomannut tässä parin viimeisen vuoden aikana.

kitchen

Aurinkoista helmikuuta blogiystävät!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *