Wc sisustus

Aurinkoista tiistaita! Käytiin heti aamusta pienimmäisen kanssa kolmen kilsan kävelylenkki aurinkoisessa säässä. Hän halusi osan matkaa kävellä itse huudellen ammuuta lehmille ja jokaiselle vastaantulevalle autolle nostettiin reippaana kättä ? Tuun niin hyvälle tuulelle aina kun katson tuon pienen touhuja. Joka päivä oppii jotain uutta ja äidin sydän meinaa pakahtua onnesta ?

toilet

Wc sisustus

Pitkään aikaan en ole näyttänyt täällä tätä meidän vessaa. Itse asiassa viisi vuotta sitten viimeksi, kun katsoin vanhoista blogikuvista. Vieraiden ensimmäinen reaktio on aina kun menevät ensimmäistä kertaa tähän tilaan, että oho onpa teillä iso vessa! Niin onhan tämä hieman normaalia isompi, kooltaan reilu 5 neliötä. Wc:n sisustus on muuttunut vuosien varrella ja ennen kun saatoin ostella värikkäitä tekstiilejä tänne, niin nyt maanläheiset sävyt miellyttävät eniten. Ei enää kirkkaanpunaisia tai -sinisiä tekstiilejä tai sesongin mukaan värien vaihtoa. Ruskean eri sävyt, vaalea ja beige – siinä ne mun lempparit ?

heinät

Wc paperit löytyvät kätevästi rottinkikorista, johon tyhjennän aina kerralla koko vessapaperipakkauksen. Vähän liiankin kätevässä paikassa, kun taapero on mukana.. Rullat on levitelty ja revitty auki pitkin lattiaa sillä aikaa kun yritän laittaa hiuksia ? Meren rannalta kerätyt heinät olen kuivannut ja sitonut yhteen Jyskin savimaljakkoon. Kate Mossiki on katsellut seinällä jo vuosia. Omaan silmään tämä tila ei ole juurikaan muuttunut, mutta kun vanhoja kuvia katsoo niin onhan se ?

wc
heinät
wc

Marimekon pyyhkeet

Itselleni tuliaisina Oulun reissulta ostin tänne vessaan Marimekon Unikko käsipyyhkeet. Nämä ovat vielä sitä vanhaa, isompaa kokoa 50x100cm. Sokoksen myyjä kertoikin, että Marimekon kaikki käsipyyhkeet ollaan vaihtamassa normaaliin kokoon eli 50×70. Edelleen sama vanha pyyheteline seinällä, johon uudet pyyhkeet ripustin. Tämä taitaa olla jo 12 vuotta vanha. Nykyään tarkkaan harkitsen mitä ostan kotiin ja mitä tarvitsen. Kaikki turha krääsä nurkissa on alkanut tympäsemään ja Torissa olen myynyt eteenpäin. Kirppiksellä niistä pääsisi helpoiten eroon, mutta vielä en ole pöytää saanut aikaiseksi varata. Nopeasti ne Toriinkin näpyttelee.

marimekko pyyhkeet
wc
peili sisustus

Eteisen pyöreän peilin kautta otettu kuva vessaan päin. Täältä löytyy kuvia wc:stä viiden vuoden takaa, jos haluat kurkata millainen tila oli ennen.

Odottelen tässä, että taapero heräilee päiväunilta. Sitten lähdetään käymään asioilla keskustassa ja haen lisää narsisseja pihalle. Callunat on menny niin rumaksi, että äkkiä tilalle jotain muuta. Kevättä rinnassa ja lumet sulaa pikavauhdilla pois. Keväisiä päiviä sinnekin!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *