Lapsiperheen sisustus

sisustus lapsiperhe

Lapsiperheen sisustus

Täällä eletään vilkasta taaperoarkea 1,5 vuotiaan kanssa. Tekisi mieli joskus laittaa reality kuvaa miten äkkiä saadaan paikat sekaisin. Muutamassa minuutissa tavarat ovat hujan hajan ja kämppä sekaisin. Yleensä järjestelen ja siivoan paikat vasta kun pienin on yöunilla. Ennen menin perässä ja siivoilin sitä mukaa kun tavaroita leviteltiin, mutta oon luovuttanut jo aikaa sitte! Hän tekee koko päivän pitkää päivää ja siirtelee tavaroita edestakaisin niin olisihan se ihan turhaa työtä, jos äiti menisi ja keräisi kaikki heti pois ?. Kaapit tyhjenee vauhdilla, jos niitä ei teippaa kiinni. Vielä hän ei yletä oven kahvoihin, joten keittiö – olohuone akselilla touhutaan. Muut huoneet, jotka saa kiinni saavat olla rauhassa. Sakset, veitset ja konetiskitabletit on nostettu korkeammalle keittiön kaappeihin ja kaikki pienet tavarat jotka eksyy suuhun, on siirretty turvallisempaan paikkaan.

Myös sisustuksen osalta olen helpottanut siivoamista. Tilasin lepotuoliin pestävän päällisen ja onneksi tilasin, koska viikko päällisen laiton jälkeen siihen oli ilmestynyt piirros. Taapero oli löytänyt lyijykynän ja piirrellyt kunnon ympyröitä kankaaseen. Tuossa sohvapöydällä ei oikeastaan voi pitää mitään. Paristolla toimiva kynttilä siinä on ollut, mutta sitäkin on kiva pureskella. Valkoinen matto on ehkä epäkäytännöllisin lapsiperheessä, mutta onneksi tämän voi käyttää molemminpuolin ennen pesulaan viemistä. Täytyy vielä mainita, että thank god meillä on tumma sohva! Ei näy liat eikä tahrat.

Kuvassa näkyvät kasvit olen vielä antanut olla sohvan takana ja ovat ainakin vielä hengissä. Näitä ei onneksi yritetä laittaa suuhun vaan niistä revitään lehtiä ja revityt lehdet laitetaan nätisti ruukkuun takaisin ja sanotaan ’ohhoh’ ja ’äitin kukka’. On yksi kukka ruukkuineen lentänyt suoraan tuohon lepotuolin päällekin, mutta noin muuten ovat saaneet olla rauhassa ? Sisustus on siis tällä hetkellä melko pelkistetty ja karsittu, kun kaikki pienesineet on sijoitettu yli metrin korkeudelle tai piilotettu kaappeihin.

sisustus
sisustus

Iltaisin yleensä tuon kimpun kukkia keittiön pöydältä tähän sohvapöydälle, kun avaan telkkarin pienimmäisen mentyä nukkumaan. Näin saan hetken ihastella kukkasia ja sytyttää vaikka kynttilän seuraksi. Talvi sen kuin näyttää vain jatkuvan. Lisää lunta tulee päivittäin, joten sen kunniaksi voikin fiilistellä takkatulen äärellä kynttilöitä poltellen. Ei uskoisi, että ylihuomenna on huhtikuu. Hyvää keskiviikkoa ❤ Toivotaan huhtikuusta oikein kunnon kevätkuukautta!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *