Kirppislöytö – Rottinkituoli

Heippa perjantaihin! Tässä tämä mun ihana kirppislöytö Oulun reissulta, jonka lupasin esitellä. Täydellinen rottinkituoli parilla kympillä 💛 Koskaan ei tiedä mitä vastaan tulee kirppiksellä ja onneksi olimme silloin maasturilla liikenteessä, niin saatiin mahdutettua tuoli kyytiin 😄 Muutama naula tästä oli irronnut, mutta mies korjasi ne hetkessä. Löysin Jyskistä sopivankokoisen istuinpehmusteen rottinkituoliin. En ehkä raaski jättää tuota kesän jälkeen kasvihuoneeseen. Pitää keksiä sisältä paikka tuolille. Tässä on tosi miellyttävä istuakin!

Lasikasvihuoneessa kasvaa mun erikoispelargoniat, oliivipuu, tomaatti ja yrttejä. Täällä mä usein istun iltaisin. Tai toinen lempipaikka on tuo grillipaikka. Jommasta kummasta mut löytää, jos hukassa satun olemaan 😅

Oven edessä pilkottava tuolikin on kirppislöytö. Vitosella sen joskus ostin kukka-alustaksi. Saa kastua ja olla vesisateessa. Koristeeksi se on ostettu eikä ehkä kestäisi edes istumista.

Muistatteko kun talvella etsin meille sopivaa mattoa olohuoneeseen? No sekin löytyi! Kuvia tulossa kunhan tässä ehdin työkiireiltä. Toivotan Sinulle nyt mitä ihaninta kesäviikonloppua ja mukavaa lomaa teille kellä loma on 💛

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *