Kesä ja pionit

Moikkamoi! Lämpimien päivien saavuttua on elämä siirtynyt ulos. Töistä suoraan pihalle ja illalla vasta sisälle nukkumaan. Onko sama meininki siellä? Nautin niin paljon näistä keleistä enkä valita vaikka sisällä on välillä sama +28C kuin ulkona. Ilmalämpöpumppu ois kyllä hyvä, mutta jos sitä ensi kesäksi sen hommaisi. Niin kauan on odotettu lämmintä, että hiki saa valua vaikka sisälläkin 😁

Heinäkuu on pionien aikaa ❤ Äsken kävin kaupassa ja olin jo ostamassa leikkokimppua pöydälle kunnes muistin täyden kukkapenkin pihalla. Pari pionia maljakkoon eikä muuta tarvita. On ne niin kauniita ja kestävätkin aika pitkään maljakossa. Tuossa takapihan pöydällä on muuten syöty jo monet kesänherkut. Piti pienimuotoisesti myös juhlia ruoan merkeissä isin kesäloman alkajaisia. Minun lomakin lähenee pikku hiljaa. Jotkut ei pidä yhtään näistä helteistä, mutta minä nautin muidenkin edestä ❤

Hyvää kesän jatkoa! Nautitaan Suomen kesästä. Ei tätä pitkään kestä eikä tarvitse ulkomaille lähteä. Näytän piakkoin muuten mun uusimman kirppislöydön. Oltiin Oulussa käymässä ja kurvattiin kirppiksen ohi. Täpinöissäni soitin miehelle autoon, että tuutko äkkiä katsomaan mahtuuko tää kyytiin. Ja mahtuihan se. Grillipaikasta on tulossa myös postausta miten se on kestänyt käytössä koristekivineen ja mitä muita kivoja löytöjä oon tehnyt tässä kuukauden aikana.

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *