Japanilainen puutarha ja loma

Moikka! Ollaan oltu koko perhe lomalla heinäkuussa ja kotona ei ole paljon tullut oltua. Vieläkin täällä reissun päällä. Lapset halusivat laivalla Tukholmaan, joten käytiin siellä pari yötä. Hyvin meni reissu. Oikeastaan erittäin hyvin villin taaperon kanssa ? Olin varautunut, että reissu on yhtä perässä juoksemista, mutta ehei, väärässä olin. Helsingissä kävimme myös shoppailemassa ja pari yötä oltiin etelässä. Mitään sen kummempia suunnitelmia meillä ei ollut muuta kuin Tukholmassa käynti. Ja mikäs siinä reissatessa, kun kaikki meni paremmin kuin hyvin.

Vantaalta löysin tosi kivan paikan, johon poikkesin matkalla. Viherpaja. Oikea vihersisustajien unelma! Itse paikka on aika piilossa puiden takana eikä ulospäin siitä näy oikeastaan mitään muuta kuin iso kyltti tien varrrella aukioloaikoineen. Mutta sisälle kun astuu kasvihuoneeseen, niin pitää ihan huokaista miten paljon erilaisia viherkasveja kasvihuone pitää sisällään ❤ Paljon sellaisiakin mistä en ollut ennen kuullutkaan ja miten edullisia! Kannattaa ehdottomasti poiketa jos on Vantaalla käyntiä.

Kaikkein ihastuttavin huone siellä on japanilainen puutarha. Olin varmaan kolmatta tuntia ihastelemassa siellä muodokkaita puita, leikattuja pensaita, kaloja ja veden solinaa. Tyttö oli mulla mukana ja hänkin ihastui tunnelmaan kovasti. Tässä teillekin maistiaisia japanilaisesta puutarhasta.

japanilainen puutarha
japanese garden
garden
Japanese garden
Viherpaja

Mitä ihanin loma lähenee kohta loppuaan ja ensi viikolla isin on palattava reissuhommiin. Äkkiä se kuukausi meni. Meidän pienin on nyt koko kesäloman ollut niin isin tyttöä, että saa nähdä miten sitten käy kun isi lähtee töihin, tuleeko kova ikävä. Pientä totuttelemista taas vaatii normaaliin arkeen paluu.

Taidan ottaa nyt pienet päikkärit tässä auton kyydissä. Takapenkkiläiset nukkkuu jo. Pitkä matka vielä edessä. Rentoa viikonlopun jatkoa Sinulle ❤

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *