Grillipaikan pieni muutos

Elokuun ensimmäinen päivä näyttäytyi aurinkoisena ja lämpimänä. Tykkäsin! Kävin pulahtamassa puutarhatöiden lomassa kylmäaltaassa, kun hiki valui otsalta. Lomaltapaluun jälkeen oli ensin pihalla nurmikonleikkuuta, trimmeröintiä ja rikkaruohojen haraamista kivikkoalueilta. Huomasi kyllä, että täällä on satanut meidän poissaollessa. Sitten oli vuorossa istutushommaa. Pensasmustikkaa, jasmiketta ja viinirypälettä tällä kertaa. Ostin Viherpajasta viinirypäleen ja toivon, että tämä yksilö jatkaa kasvuaan talven jälkeen kasvihuoneessa. Edellinen kuoli talven jäljiltä ja veikkaan, että syynä oli liian myöhäinen istutusajankohta. Se ei kerennyt juurtumaan kunnolla. Toivotaan tälle parempaa onnea.

Grillipaikan pieni muutos

Grillipaikka koki pienen muutoksen, kun yksi ilta mies istahti kuormalavoista tehdylle sohvalle ja se räsähti rikki yhdestä kohtaa ? Seuraavaksi siihen istui esikoinen ja sohva hajosi vielä enemmän. Sohvahan oli vuosia vanha ja aina ollut taivasalla, niin ei mikään ihme että oli lahonnut tuohon kuntoon.

Purettiin se pois ja tilalle tuli neljä Ikean PS VOGE-tuolia, joista kaksi on ollut meillä ennen takaterassilla ja toiset kaksi tässä grillipaikalla. Haluaisin ostaa tähän leveän sohvan, mutta nämä tuolit saa nyt loppukesän kelvata. Seuraan kuitenkin kesän alennuksia, jos sattuisi joku kiva sohva vielä löytymään tuolien tilalle.

Grillipaikka

Liljat kukkii penkissä ja nuo heinät on kasvanu aivan valtavasti siitä mitä ne silloin keväällä istutin ruukkuihin. Monivuotinen, helppo ja näyttävä heinäkasvi kunhan muistaa aina syksyllä istuttaa ne takaisin maahan. Keväällä voi sitten taas kaivaa ne ylös ruukkuihin. Mä oon täällä ihan täpinöissäni kun elokuu alkoi näin kesäisenä ? Voi kun jatkuisi samanlaisena koko kuukauden. Lämpöistä iltaa sinne!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *