Verhokatos terassille

Hui kamala miten tämä aika lentää lomalla! Mies palasi jo töihin ja isoimmat lapset kouluun, mutta mun loma jatkuu.. Oon touhunnut kaikkea kivaa pihalla taapero seuranani. Tässä itse asiassa olen hetken pohtinut, että jäänkö talveksi kotiin pienimmän kanssa. Kiire kun ei ole mihinkään, niin miksipä ei? Rakastan olla lasten kanssa kotona eikä suoraan sanottuna ole yhtään pakko mennä vielä takaisin työelämään. Kevään ja kesän painoin menemään työkiireiden kanssa ja nyt voitaisiin taaperon kanssa ottaa rennosti. Syksy painaa päälle, mutta silti nautitaan elokuun lämpimistä päivistä ihan joka hetki. Miehen töihinpaluu kesälomalta reissuhommiin oli meidän pienelle kova paikka, kun oli isiä ikävä. Hän oli minun lähellä ihan koko ajan ja viihtyi vain minun sylissä. Muiden syli ei kelvannut. Sanoi, että ’Äiti, meneekö töihin?’ Tarkoittiko, että lähdenkö minäkin töihin ja lupasin etten mene minnekään. Olen siis pohtimiseni pohtinut ja jään kotiin ❤ Joka päivä oon niin kiitollinen noista lapsista, että oon saanut just heidät elämääni ja miten onnelliseksi he minut tekevät. Ihan joka päivä.

Ikean verhokatos SOLIG

Ikean verhokatos asennettiin terassille, kun mulla meni totaalisesti hermo tuolla istuessa hyttysiin ja kärpäsiin. Tälläkin hetkellä istun verhokatoksen sisällä ja näpyttelen tätä postausta. Sen saa nopeasti pois edestä ja yhtä nopeasti takaisin itsensä suojaksi ? Ei tuu hyttyset kiusaamaan eikä kuulu edes ininää. Kätevä katos.

Olisittepa nähny tänään kun täällä leikattiin nurmikkoa. Tiedätte niitä päähän laitettavia verkkohattuja joita käytetään marjastaessa? Mies laittoi semmosen päähän ja me naurettiin terassilla ? Aurinko paistoi ja yks hiki päästä valuen leikkasi nurmikon. Ei siinä onneksi mennyt ku pari tuntia. Kärpäset ja hyttyset pörräsi perässä, mutta ahkera työmies säästyi osumilta.

Yritän nyt olla aktiivisempi postausten kanssa, kun työkiireet ovat ohitse. Sitä kun tuli töistä, hoiti kodin, ruoat ja lapset niin oli ihan rättipoikkiväsynyt. Siis niinä viikkoina kun olin lasten kanssa yksin. Postausideoita on litania tuolla muistiossa. Niin ja lupasin esitellä teille sen meidän uuden mattolöydönkin. Tulossa on, mutta seuraavana edullinen 2,5 euron tyynyvinkki. Kivaa viikonloppua!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *