Järven rannalla lomalla

lomalla

Tämä viikko ollaan lomailtu järven rannalla kauniissa maisemissa. Käyty laskemassa verkot veteen, lämmitetty pihasaunaa ja katsottu paljusta käsin tunturimaisemia. Kävin metsästä etsimässä suppiksiakin, mutta en löytänyt. Niin ihana loma ollut. Uskaltauduin jopa järveen uimaan useaan otteeseen. Kylläpä tuli hyvä olo sen jälkeen. Oon niin arkajalka kylmän veden suhteen, että oli ihme miten tarkenin.

lomalla
järven rannalla

Mulla hajosi kameran akku, niin kuvia on tullut otettua nyt vain kännykällä. En tiedä miten se oli itsestään rikkoutunut, mutta ihan kuin olisi turvonnut. Akku ei mennyt enää kunnolla kameran sisään. Uusi akku tilattu viikko sitten, toivottavasti tulee pian. Joko teillä on vietetty syyslomaa vai onko ollut ihan normiviikko? Me lähdetään kurkkaamaan verkot onko tullut yhtä isoja ahvenia mitä eilen!

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *