Jouluasetelma lasipurkissa

Viikon päästä ollaan jo niiiin lähellä joulua! Oon iloinen, kun viimeisetkin lahjat on hankittu ja joulukortit postitettu. Tänään otin tehtäväksi ostaa kaikki loput ja neljän tunnin etsimisen jälkeen taputin itseäni olkapäälle ja huokaisin helpotuksesta. Pakko oli välissä käydä lounaalla ottamassa aikalisä, kun kauppaan päästyäni tuli huomattua, että myydään eioota. Onneksi löytyi muita vaihtoehtoja. Oli muuten vielä aika hiljaista kaupoissa. Ensi viikolla voi olla jo toisin ?

Meidän aikuisten kesken ollaan tänä vuonna sovittu ettei osteta mitään. Muutamille annan itse tehtyjä lahjoja ja lapsille on omat paketit kuusen alla. Nautitaan hyvästä jouluruoasta, suklaakonvehdeista, seurasta ja tunnelmasta. Se riittää meille ja onkin joulussa ihan parasta ?

jouluasetelma lasipurkissa

Jouluasetelma

Teki mieli tehdä joku asetelma tuohon lasiseen kynttilätelineeseen. Jouluasetelma lasipurkkiin syntyi pääosin luonnonmateriaaleista. Sammaleesta, lehtikuusen kävyistä, tammenterhoista, pellavan oksista ja kultaisesta koristepeurasta. Kokeilin myös hieman punaista joukkoon koristekärpässienillä, mutta otin ne pois. Oli jotenkin liikaa. Tämä sopii meille paremmin luonnonläheisine sävyineen. Lasiastia on viime vuoden kirppislöytö, jonka esittelin täällä.

jouluasetelma
joulukuusenkoristeet
asetelma lasipurkissa

Mukavaa alkavaa huomista viikonloppua!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

2 kommenttia “Jouluasetelma lasipurkissa

  1. Minulla myös astelma pyöreässä,isossa maljakossa.
    Siellä peuroja,kuusia,käpyjä,ym.ja patterivalolankaa.
    Ihanaa joulunodotusta/joulua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *