Aito joulukuusi tuli taloon

christmas tree

Aito joulukuusi

Kuusen tuoksu valtasi kodin viikko sitten, kun tuotiin kuusi itsenäisyyspäiväksi sisään. Joka vuosi siitä tulee yhtä ihana ja lämmin tunnelma. Jos ei joulumieltä ole tätä ennen ollut, niin viimeistään kuusen koristelun myötä se tulee ? Kuusi haettiin tuosta lähimetsästä. Tämä on itse asiassa kuusen latva.

Kuusenkoristeet ovat vuodesta toiseen samat vanhat tutut. Muutama uusi pallo on tullut ostettua rikkinäisten tilalle. Aito kuusi tuli tänäkin vuonna eikä se alkuinnostuksen jälkeen enää kiinnostanut taaperoa. Mietin ensin, että haetaanko tekokuusi varastosta, mutta mulle kuusen tuoksu tuo sen joulun. Pallot lenteli kaksi ekaa päivää sinne tänne ja yksi aamu oksalla roikkui käytetty vaippa. Kuusen ja seinän väliin oli myös kiva ahtautua, mutta nyt joulukuusi on saanut rauhan ? Luojan kiitos. Ehkä ne oli ne neulaset, jotka pisteli..

joulukuusi
christmas tree

Voi että mää rakastan tätä joulunalusaikaa. Jouluradio soi taustalla ja suunnittelen tässä viimeisiä joululahjoja. Osan lahjoista tein itse mm. kuplakynttilöitä, vohvelipyyhkeitä sekä lahjasuklaata. Vielä äidille on lahja ostamatta ja muutama muu pieni täydennys kummilasten paketteihin.

Joulukortit jäi vähän viime tippaan. Aamulla käytiin ottamassa joulukorttikuvat lumimaisemissa, kun hoksasin että huomennahan on viimeinen päivä lähettää kortit edullisemmin. Aamulla siis Postiin ja tervehdykset matkaan. Lämmintä joulunodotusta❣️

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

2 kommenttia “Aito joulukuusi tuli taloon

    1. Voi Miia, kiitos kaunis ? Aina on tullut laitettua joulua, mutta nyt varsinkin pienimmäisen syntymän jälkeen ehkä vieläkin enemmän, kun toinen on niin onnessaan huomatessaan joulujuttuja ympäri kotia ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *