Valoisa keittiö

Valoisa keittiö

Aurinko paistaa aamusta asti keittiön ikkunoista sisään. Niin ihanan valoisa keittiö taas kun kevät tulee, kunhan vain muistaisi nostaa nuo sälekaihtimet pois edestä. Pitäisi useammin jättää kaihtimet ylös. Olipa vain likaiset ikkunat ja jokaikinen sormenjälki näkyi. Ikkunanpesua tiedossa heti pakkasten loputtua. Inhokkikotityö mulle nykyään niin saa mies hoitaa homman. Mää voin sitte pestä vaikka auton.

Kuvan neilikat nuupahti vihdoin kolmen viikon jälkeen. Niistä oli ainakin iloa pitkään. Mies toikin jo uuden kimpun, kun tuli työreissulta kotiin 🩶 Kiva ylläri oli. Mulla on valtava valikoima erilaisia maljakoita, mutta huomaan nyt laittavani kaikki kimput Urna-maljakkoon. Voi olla että suurimman osan myyn pois ja jätän eniten käytetyimmät vielä kaappiin. Pelottaa aina pestä tätä maljakkoa, kun muutenkin tippuu kaikki tavarat käsistä. Näkisittepä joskus jääkaapin edustan, kun maitopurkit on levällään tai hillot pitkin seiniä.

keittiö
marimekko
keittiö
keittiö

Meiltä muuten hajosi ensimmäinen kodinkone 14 vuoteen mitä ollaan tässä asuttu. Uuni on nyt vaihdettu ja värikin vaihtui samalla. Krominvärisen uunin tilalle tuli valkoinen. Paremmin sopii väriltään valkoisten kaapistojen joukkoon. Saa nähdä kuka sanoo sopimuksen seuraavaksi irti. Kotivakuutuksestakaan ei ole hyötyä, kun kaikki kodinkoneet ovat jo niin vanhoja. Itse veikkaan tiskikonetta. Mukavaa iltaa ja huomista viikonloppua!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *