Kranssi tulppaaneista

tulppaanikranssi

Mitä tehdä tulppaaneista, jotka ovat jo venyneet pitkiksi ja nahistuneet maljakossa? No kranssi tietenkin. Ovat just sopivia silloin kranssin tekoon, jonka voi huoletta jättää pikkupakkaseen. Tulppaanit kestävät kranssissa pitkään ja mitä värikkäämmät tulppaanit, sen näyttävämpi tuolla lumen keskellä.

kranssi
kranssi
talvikranssi
kranssi
kranssi

Tarvitset vain kranssipohjan, tulppaaneja ja sidontalankaa. Mulla oli pohjana tässä mustikanvarvuista ja katajasta tehty kranssi, jonka tein alkutalvesta terassille. Kauniina se on pysynyt koko talven ajan ja nyt sai lisäaikaa tulppaaneista. Irroitin muutamat kellastuneet lehdet tulppaaneista, lyhensin varsia ja sidoin kukat sidontalangalla kranssin ympärille. Tähän meni aikaa noin viisi minuuttia eli hyvin nopea tehdä. Aiotko kokeilla vai oletko jo tehnyt tämmöisen? Ihanaa sunnuntaita!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *