Puuvillasatiini – Kevät makuuhuoneessa

Siihen ei paljoa tarvita kun on kevät makuuhuoneessa. Pienestä ikkunasta loistava auringonpaiste, tummat tekstiilit vaaleampiin sekä kunnon kevätsiivous. Vaihdoin valkoisiin pellavalakanoihin, puuvillasatiinia oleviin tyynynpäällisiin ja samaa materiaalia olevaan aluslakanaan. Niin ja nuo kivan pölyiset ikkunat kuuluvat kans ehdottomasti kevääseen 😆 Niitä ei päästy vielä siivouksen yhteydessä pesemään kun on pakkasen puolella.

Puuvillasatiini

Olen vasta tutustunut petivaatteissa puuvillasatiiniin. Ostin ystävän suosituksesta ensimmäistä kertaa puuvillasatiinia olevat tyynynpäälliset ja aluslakanan kun hän vinkkasi, että puuvillasatiini on niin pehmoista materiaalia eikä ryppyynny. Oikeassahan hän oli!

Puuvillasatiini on 100% puuvillaa, joka on kudottu käyttäen satiinisidosta. Satiinisidoksinen kangas on sileää, tiivistä ja hieman kiiltävää. Iholla puuvillasatiini tuntuu todella pehmeältä. Meillä on joskus ollut pelkät satiinilakanat ja niistä en pitänyt yhtään. Kaikki kissankarvat ja sormuksen kivet tarttuivat kiinni ja olivat sähköiset kuin mitkä. Nämä puuvillasatiiniset vaikuttavat hyviltä ainakin ensi vaikutelman perusteella.

kevätsisustus
Puuvillasatiini
Puuvillasatiini

Oli pakko ensihätään laittaa pikku ikkunaan tuommonen leikattava pimennysverho ettei taapero herää liian aikaisin kun aamuisin on jo viiden jälkeen valoisaa. Ei mikään kaunistus, mutta ajaa hetkellisesti asiansa. Löytyi Ikeasta alle 7 euron. Helppo kiinnittää ikkunaan mukaan tulevalla teipillä ja voi nostaa ylös aina päivisin.

Loma on ohitse ja huomenna alkaa arki. Lapset kysyivät äsken, että onko muita lomia tässä välissä ennen kesälomaa? Taisi heilläkin olla vielä lomamoodi päällä ja olisivat toivoneet loman jatkuvan. Onneksi ei kovin montaa kuukautta ole enää kun kesäloma alkaa. Leppoisaa sunnuntaita!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *