Inkalilja leikkokukka

Jos saisin valita yhden leikkokukan mikä olisi aina ilahduttamassa sohvapöydällä, olisi se inkalilja (Alstromeria). Toisena hyvänä vaihtoehtona neilikka. Molemmat älyttömän kestäviä. Inkaliljaa harvemmin saa marketeista, mutta kukkakaupoista löytyy aina. Inkalilja on kestävyyden lisäksi myös edullinen ja näyttävä. Ja mikä parasta kukka on tuoksuton. Astman vuoksi joudun valikoimaan tarkkaan mitä kukkia voin sisälle tuoda.

Yleensä tulee kauppareissulla napattua kimppu tai kaksi ostoskärryyn ja kotona sitten sidon kimpun uudelleen. Tämäkin yksilö jäi yhdestä kimpusta ja on kestänyt maljakossa jo parisen viikkoa. Inkaliljan oksa on itsessään jo niin näyttävä ettei siihen tarvita kuin muutama muu leikkokukka kaveriksi niin saa jo kivannäköisen kimpun. Menee ihan näin yksinkin.

inkalilja
sisustusyksityiskohtia
inkalilja
sisustus

Löysin Jyskistä tuon samettisen, vaalean pyöreän tyynyn enkä voinut olla ostamatta. Kaikki vaaleat värit viehättää tällä hetkellä (kyllä kevät!) ja lepotuoli saikin taas yhden vaalean tyynyn lisää. Jos tuon lampaantaljan heivaisi kohta odottamaan ensi talvea. Mitä ihaninta loppuviikkoa sulle!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

2 kommenttia “Inkalilja leikkokukka

  1. Oi kauniit kuvat! Inkalilja hivelee minunkin silmää ja on tosiaan yksinäänkin upea. Lampaantalja meilläkin vielä sohvan reunalla odottelemassa pikkuhiljaa poisvientiä.. Ihanaa loppuviikkoa!

    1. Parasta ku tää kestää niin kauan maljakossa. Ruusutkin ihania, mutta eivät kestä viikkoakaan.

      Mulla oli vielä jouluvalojakin paikallaan, äsken otin ne pois 🤭
      Kiitos paljon Tiina 🩷

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *