Pekonipasta

Kyllä ei meinannut tareta nokkaa laittaa tänä aamuna ulos. Mittari näytti -18C ja mies laittoi työreissulta kuvaa missä on -27C. Hain puita, laitoin takkaan tulet ja kohta teen lämpimän keiton pakkaspäivään. Eipä olis uskonut, että maaliskuun lopussa saa vielä näin ahkeraan uunia ja takkaa lämmittää. Eilen syötiin pekonipastaa ja kattila tyhjeni kun lapset tulivat koulusta. Tässä teillekin helppo pekonipasta resepti. Sinne sujahti sitä mitä kaapista löytyi.

Pekonipasta
helppo pekonipasta

Pekonipasta

mieluista pastaa (keitinveteen suola)
1 pkt pekonia
2 valkosipulin kynttä
2 rkl vehnäjauhoja

ripaus valkopippurijauhetta
2,5 dl ruokakermaa
loraus ketsuppia
salviaa

parmesania

Kiehauta pasta ja saksi pekoni pannulle. Lisää valkosipulit ja vehnäjauhot (siivilän läpi). Lisää mausteet. Lopuksi kermapurkki sekaan ja anna kastikkeen sakeutua. Valuta pastasta keitinvesi pois ja kaada pekonikastike pastan joukkoon. Tarjoile heti ja raasta annoksen päälle reilusti parmesania. Itse tykkään lisätä vielä jalapenoa ja lapset ketsuppia. Nam! Helppoa ja nopeaa kotiruokaa. Täältä löytyy muitakin reseptejä.

Hyvää viikonloppua jokaiseen kotiin!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

white & black - -

6 kommenttia “Pekonipasta

  1. Ai että, pastaruokaan tulee välillä todellinen himo. Tää näyttää ja kuulostaa herkulta, lähtee testiin! Ja hieno pöytäliina, samantapaisen levitin tänään omaan ruokapöytään.

    1. Mulla tulee vähä liiankin usein himo pastaruokiin, voisin elää pastalla ja juustoilla 😅 Hirmu terveellistä ois elämä 🤣

      Tää liina on metritavaraa. Pellavainen, pyyhittävä kangas. Helppo pitää puhtaana lapsiperheessä.

  2. Itse teen vieläkin iisimmin, eli spagettia veteen, pekonisuikalepaketti (rainbow) pannulle ja paistoon, lisää ruokakerma (valio) ja that’s it, ei mitään jauhoja. Niin hyvää, eikä tarvitse mausteita kun pekoni itsessään niin suolaista. Nam!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *