Tv-seinä

Tv seinä

Mitkä ilmat! Tää nainen on siirtynyt täysin ulkoelämään 😆 Saatu nauttia niin aurinkoisesta säästä koko viikko. Toivottavasti sielläkin on ollut hyvät ilmat? Ollaan syöty päivittäin jopa ruoka lasten kanssa ulkona ja hörpitty kahvit terassilla. Tänään aloitin lasikasvihuoneen siivouksen, vaihdoin paristot aurinkokennovaloihin ja mietiskelin sisustusta kesää ajatellen. Tekisi mieli jo laittaa ekat orvokit sinne. Vielä hetki kuitenkin sisustetaan sisätiloissa.

Tv-seinä

Seinän pätkä, joka on aina ollut oikea murheenkryyni sisustaa. Vihdoin, kun pari vuotta sitten asennettiin tuo tv seinälle ja sen alle tuli senkki, niin tää seinän pätkähän ei näytä yhtään hassummalta. Jopa tykkään tästä tv-seinästä nyt! Otin tummat, isot taulut tauluhyllyltä alas ja laitoin tilalle vähän kevyempää. Senkin päällä olevat esineet ovat muutaman euron kirppislöytöjä lapsen tekemää keramiikkakulhoa lukuunottamatta. Television edessä oleva karvamatto on uusin 5 euron löytö kirpparilta. On muuten sen verran talvinen, että voisi heivata kesäksi kaappiin. Robotti-imuri ei tästä löydöstä ilahtunut 😁

tv seinä
Tv seinä

Bongaa yllä olevasta kuvasta pikkuinen joka halusi taas kuvaan. Mukana menossa joka hetkessä 🩶 Odotetaan niin kovasti huomista, kun iskä tulee työreissusta. Laskee aina öitä milloin isi tulee. Enää 7 yötä, enää 6 yötä.. En tiedä osaako näin pieni hahmottaa onko isi poissa kotoa viikon vai yhden yön? Luulen että ei. Tuntuu varmasti pitkältä ajalta tuo viikko. Miten onnellinen ilme kasvoilla onkaan, kun huomaa auton kaartavan kotipihaan 🤍

Tv seinä
Helmililja
tv seinä

Takapihan terassilla on vielä puoli metrisiä lumikinoksia lumien tiputtua katolta. Tuolta ne verhon takaa pilkottaa. Saa nähdä onko sitä lunta vielä toukokuussakin. Onneksi etupihalla on jo vähän keväisempää ja voi nauttia terassilla olosta, kuunnella joutsenten ääniä viereisellä pellolla, bongailla erilaisia perhosia ja ihastella oravien touhuja kuusen oksalla. Kesä ja kärpäset, tervetuloa.

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *