Pääsiäissuunnitelmat

easter

Pääsiäissuunnitelmat on täksi pääsiäiseksi tehty eilen 😅 Muita mattimyöhäsiä? Tarviiko aina edes tehdä suunnitelmia? Minusta ei. Menee fiiliksen mukaan. Päätimme eilen ettemme lähde kotoa mihinkään koko pääsiäisenä. Naapuri on ainut paikka missä käydään perheen ja ystävien kanssa paljuilemassa, grillaamassa ja viettämässä iltaa. Ajateltiin lämmittää pihasauna jo tänään ja miten ihana mennä pitkästä aikaa paljuun. Viimeksi jouluna on käyty paljussa. Odotan myös kylmäaltaaseen pulahtamista. Jospa selkäsäryt jäisi ”avantoon”. Viikko menty Panacodin ja Buranan voimalla.

Oon kuitenkin vähän pääsiäistä saanut laitettua terassillekin. Tämäkään ei jäänyt viime tippaan 🤣 Mies toi aamulla kukat kaupasta, meriheinää kukkien ympärille ja munat etsin kaapista koristeeksi (alelöytö -80%). Puput seinällä tein pajunkissoista viime vuonna. That’s it!

narsissit
pääsiäissuunnitelmat
pääsiäissuunnitelmat
pääsiäissuunnitelmat

Tervetuloa pääsiäinen 💛 Juhlan voi ottaa rennomminkin. Aina ei tarvitse stressata siivouksista, koristeista tai mistään muustakaan. Pääasia että jääkaappi on täynnä herkkuja ja hyvä mieli koko perheellä 💛 Leppoisaa pääsiäistä teillekin!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *