Minikasvit ja liljat

Minikasvit

Minikasvit

Nämä söpöt minikasvit ruukuissaan oli pakko kotiuttaa Ikeasta. Korkeutta näillä on vain 3cm. Ruukut olivat aika tyhjinä kun multa oli päässyt varisemaan pois, joten lisäsin multaa varovasti kasvien ympärille. Sumuttelin vettä reunoille. Harvoin näitä tarvitsee kastella. Saa nähdä ovatko joku päivä lähteneet toiseen huoneen, kun esikoinen näitä niin kovasti ihasteli. Lähti sieltä Ikeasta muutakin mukaan. Esittelen joku päivä, kun saan eteisen valmiiksi. Sinne tuli ostettua heräteostoksena kylpyhuoneosastolta jotain 😁

Äiti toi kauppareissulta kauniita vappukukkia 🩷 Pitkään maljakko olikin tyhjillään, mutta nyt saa odotella minkävärisiä kukkia sieltä avautuu. Veikkaisin keltaisia. Naurattaa tuo edellinen postaus missä kerroin, että oon siirtynyt ihan ulos ilmojen lämmettyä. Kestihän sitä lämpöä hetken.. jopa kaksi takatalvea tuli peräkkäin ja oon liukastellut kesärenkailla aamuisin töihin. Muutamat kirosanat siinä 15 sentin lumessa päästin kun yritin saada autoa eteen ja taaksepäin. Ei liikkunut mihinkään. Ensi vuonna vaihdetaan renkaat vasta vapuksi. Näin päätin.

Minikasvit
Viherkasvit
Liljat
Viherkasvit

Jos vapun jälkeen voisi laittaa ensimmäiset orvokit ulos. Oon niin odottanut, että lumet sulais ja sais alkaa terassia sisustamaan. En uskalla edes kysyä onko siellä paremmat kelit kun oon siitä ihan varma 🤣 Hei ihanaa lauantai-iltaa sulle!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *