Suloiset lemmikit

Kanit

Ajattelin esitellä teille meidän uusimmat lemmikit. Tässä he ovat ❤️ Kaksi pupua. Asustavat kesäisin ulkona, johon mies rakensi tilavan aitauksen ja talven ajan asuvat tuossa meidän pihapiirin vanhassa rakennuksessa. Sinne niille on tehty vanhaan saunaan mukava, viihtyisä paikka aktiviteetteineen. Tyttö on laittanut paljon virikkeitä kaneille ja iloisena hyppivätkin siellä pitkin lauteita.

Puput

Nämä lemmikit tuli meille minulta vähän niinkuin salaa. En tiennyt asiasta mitään, kun tyttö vaan ilmoitti että me lähdetään nyt isin kanssa hakemaan puput kotiin. Ja samaan hengenvetoon kun tämän mulle kertoi, auto lähtikin jo pihasta 😆 Mä olin eka että ei ei ei.. Ei enää lisää lemmikeitä. Mutta siihen kun ne tulivat eteiseen pahvilaatikossa, rouskuttivat söpöllä suullaan kurkkua ja katsoivat suloisilla, ruskeilla silmillään minua niin kyllä sydän suli. Nää on kyllä hauskoja tapauksia!

Lemmikit

Kuten kuvista huomaa nämä eivät pysy hetkeäkään paikoillaan. Hyvä kun sain ne edes samaan kuvaan. Juoksevat pitkin aitausta, rappusia ylös alas ja nousevat katon päälle. Silloin kun ihminen lähestyy, hyppäävät aitaa vasten takajaloilleen kun tietävät, että saavat jotain herkkua. Voikukanlehdet ovatkin suurinta herkkua ja kuivatut banaanilastut. Tykkäävät silityksistä ja inhoavat kynsienleikkuuta. Vieressä asustavat kanat, jotka seuraavat kanien villiä menoa. Täällä on muutaman kerran mainittu sana ”lampaat” ihan ohimennen vaan 😅 Kyllä veikkaan ettei hetkeen tule lisää eläimiä tähän taloon, vaikka ihania ovatkin. Mukavaa huomista kesäkuun ensimmäistä päivää!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

white & black - -

2 kommenttia “Suloiset lemmikit

  1. Ihanat puput!Naapurissa asusti kanssa pupu kesäisin ulkohäkissä.
    Kaivoi uskomattomat käytävät hetkessä ja karkasi.
    Onneksi löytyi läheltä:)En ole ikinä tiennyt,että puput kaivaa moisia tunneleita.

    1. On ne söppänöitä ❤️
      Joo ne kaivaa itsensä hetkessä ulos jos ei laita verkkoa myös maan sisään. Meillä tosin tuo ulkohäkki on niin iso etteivät ole edes yrittäneet kaivaa tietä pois. On tilaa juoksennella ja hyppiä 😄

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *