Kesäkukkia

Kesäkukat

Kesäterveiset! Kesäkukkia oon istuttanut etu- ja takaterassille. Taakse laitoin laventelia, hopeaputousta ja kosmoskukkaa korkeampaan ruukkuun. Myös yrttejä on tuossa vieressä mutta eivät näy kuvissa. Oon kuulkaas odottanut näitä hellepäiviä ihan liian pitkään. Vihdoin! Vihdoin kesä tulit. Villasukat on nakattu kaapin perälle ja otettu kesämekot esiin. Mulla on yks eurolla kirppikseltä löydetty ”kotimekko” joka on päällä melkeinpä aina kun touhuan tuolla puutarhassa. Meidän teini siitä joka kerta mainitsee, että eikö sulla äiti oo muita vaatteita? Onhan niitä, mutta tuo kyseinen mekko sattuu olemaan mun puutarhamekko ja koska mut usein löytää puutarhan uumenista, niin silloin on se mekkokin päällä 😆 Simple as that.

Kesäkukkia
Kukka
Kesäkukkia

Kyllä sitä ihminen herää erilailla eloon kesän myötä. Mä oon niin kesäihminen kuin olla ja voi. En malta tulla illalla edes sisälle, kun pihalla on mukavaa touhuamista. Nurmikonleikkuuta, rikkaruohojen nyppimistä, kukkien kastelua, eläinten hoitoa, kasvihuoneen täyttöä, peltohommia ymt. Näin kesän alussa nämä kaikki tuntuu vielä kivalta hommalta eikä ollenkaan työltä ❤️ Mukavia kesäpäiviä!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *