Piha grillipaikka

Grillipaikka

Piha gillipaikka on taas kuosissaan. Pesty talven jäljiltä noet ja liat pois ja laitettu tuolit paikoilleen. Grillikin on yhtä hyvin pystyssä mitä se siihen pari kesää sitten tehtiin.

Mutta huomaatteko mitä puuttuu? No kesäkukat tietenkin. En ole vielä uskaltanut niitä hommata, kun yölämpötilat näyttää nollaa. Enkä jaksa alkaa harsoilla peittelemään. Haettiin sitten pienimmäisen kanssa tuomen tuoksua maljakkoon naapurin pihapuusta. Ja meidän oma kirsikkapuukin on täydessä loistossaan! Täynnä ihania, valkoisia kukkia. Viikon päästä nämä ovat muisto vain. Niin nopeasti kukkivat.

tuomi
Piha grilli
Grillipaikka
Piha grillipaikka

Monet makkarat tässä pihan grillipaikalla on jo paistettu ja viinit siinä samalla maisteltu 😆 Nyt tilaan lämpimät kesäpäivät takaisin mistä saatiin nauttia toukokuun alussa. Eihän tämmöisestä kolean kylmästä, sateisesta säästä kukaan tykkää. Tällä viikolla toivotetaan kuitenkin jo kesäkuu tervetulleeksi, joten todellakin parempaa säätä jatkossa, kiitos. Kivaa alkanutta viikkoa jokaiseen kotiin!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *