Kasvihuone ja kukat

Kasvihuone

Kasvihuonekin on saanut kesäkukat yllensä. Kävin illalla napsimassa muutaman kuvan auringon laskiessa. Muuten ihana tuolla olla ja fiiistellä, mutta hyttyset on kimpussa koko ajan.

Laitoin kasvihuoneen eteen ruukkuun rungollisen tulikruunun, suikeroalpia (monivuotinen, kaivoin sen maasta takaisin ruukkuun), petuniaa ja timanttikukkaa. Kruununmuotoisissa amppeleissa roikkuu maahumalaa molemmin puolin. Tämäkin monivuotinen. Molemmat tuolit mitkä näkyvät kuvassa ovat viiden euron kirppislöytöjä. Ainakaan tuonne lasikasvihuoneen sisälle hyttyset eivät pääse, joten sinne voi mennä jatkamaan fiilistelyä auringon laskiessa.

Me jatketaan nyt minilomailua. Automatka meni hyvin ja taapero oli liiankin reipas koko matkan. Nyt odotellaan satamassa laivaa, että päästään Tukholmaan shoppailemaan ja syömään hyvin. Hyvää viikonloppua!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *