Terassin sisustamista

Terassin sisustus

Terassin sisustamista

Terassin kimpussa täällä ollaan aina kun ehditään. Mies on tällä viikolla vaihtanut 14 vuotta vanhaan terassin runkoon uutta puuta ja minä sitä mukaa sisustanut terassia viihtyisämmäksi kesäkalusteilla, kukilla, yrteillä ja aurinkokennovalaisimilla. Itse terassilaudat ovat vielä hyvässä kunnossa, mutta runko alkoi pettämään katolta tippuneiden lumien vuoksi. Nyt kestää taas seuraavat kymmenen vuotta. Vielä kun ehtisi terassin kyllästämään ennen juhlia.

Taustalla näkyvä oliivipuu on kasvanut talven jäljiltä. Toisen oliivipuun vein lasikasvihuoneeseen. Molemmat talvehtivat kasvilampun alla. Yrttejä meillä menee paljon. Kesäisin grillataan ja harvoin tehdään ruokaa sisällä, niin tästä on helppo napsia oreganoa, basilikaa, persiljaa ja currya ruokaan kuin ruokaan. On tästä viety pupuillekin herkkuja.

Terassi
Yrtit
Yrtit
Kesäkalusteet

Huomenna lähdetään viikonlopuksi minilomalle. Kahdeksan tunnin ajomatka edessä, joten postausta tulossa jos taaperon viihdyttämiseltä suinkaan ehdin. Hyvällä tuurilla hän nukkuu parin tunnin tirsat autossa. Oikeesti mietin jo valjaiden ostamista kun on niin menevä tapaus. Lenkkarit mulle messiin niin pysyn perässä 🤣 Onko siellä kesäsuunnitelmia? Roadtrippiä, pihan laittoa tai jotain muuta?

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

2 kommenttia “Terassin sisustamista

  1. Terassi on tänä kesänä ollut kovalla käytöllä, onhan säät suosineet ☀️ Teillä on kiva, kun osa on katettu, joten ei tarvitse sadekuuroista välittää. Suunnitelmissamme on tehdä päiväretki ainakin Hankoon ja Helsinkiin haistelemaan merituulia 🙏

    1. Terassilla on tänä kesänä tarennut. Ihanat ilmat ollu eikä oo montaa kertaa tarvinnut mennä sadetta pakoon.

      Voi ihanat lomasuunnitelmat teillä! Hangossa haluaisin joskus käydä, niin ihania kuvia oon sieltä nähny. Mukavaa reissua teille sitte kun lähdette 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *