Rentouttava loma

Loma

Tätä on kaivattu. Lomaa yhdessä perheen kanssa. Ollaan käyty Tukholmassa, juhlittu pihajuhlissa ja nyt ollaan mökillä näissä kauniissa maisemissa. Niin kuin eilen sanoin ääneen, rakastan tätä maisemaa 🩵 Voisin tuijottaa järvimaisemia loputtomiin. Tänne kun pääsee niin kiire ja stressi unohtuu. Siis ihan oikeasti. Ei tarvitse kuin rantaan ajaa autolla ja nähdä nämä maisemat, niin oon jo lomafiiliksissä.

On uitu ja suppailtu pitkin päivää, grillailtu, välillä kierrelty kirppiksiä ja käyty kaupassa, kalasteltu ja taas uitu ja suppailtu. Aivot nollattu kaikesta kiireestä ja vain oltu. Täydellistä lomaa! Nyt vasta ehdin heittämään sen talviturkinkin työkiireiden loputtua.

Kesäloma
Suppailu

Toivottelen hyvää lomaa sitä viettäville ja toivottavasti teillä oli kiva loma, joilla se on jo ohitse. Kelit ainakin suosivat tällä hetkellä meitä lomailijoita.

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *