Etupihan kukat

Etupihan kukat

Kesän juhlat on juhlittu. Yhdet tuparit vielä ensi kuussa, mutta nyt on omat juhlat vietetty ja juhlateltta purettu. Josko sitä ehtisi tänne blogin puolellekin hieman useammin. Sanonpa vaan, että mikä kesä! Ollut ihan mahtavaa 🩷 Laitan viimeisistä juhlista kuvia tässä kun ehdin käydä ne läpi. Ja reseptejäkin voisin jakaa, kun vieraat tykkäsivät niin paljon tarjoiluista.

Etupihan kukat

Etupihan kukat kukkii kauniimmin kuin koskaan. Ei uskoisi pitkien sateiden jälkeen. Elokuukin kohta puolessa välissä. Petunia on ehkä mun lempikukka katoksen alle. Sateesta se ei tykkää ja kirvat ei tykkää petuniasta! Ikinä ei ole vielä petunia joutunut kirvojen kohteiksi. Ruukuissa pikkupetuniaa ja viherputousta. Nämä pikkupetuniat ovat kasvaneet ihan älyttömästi (ruukussa vain yksi kukka). Petunia-amppelit pysyvät kauniina kun niitä jaksaa lannoittaa ja nyppiä. Meillä roikkuu ulko-oven molemminpuolin isot amppelit.

Etupihan kukat
Etupihan kukat
Etupihan kukat
Etupihan kukat
Etupihan kukat
Etupihan kukat

Alla olevassa kuvassa verbenaa, ulkojuorua ja kosmoskukkaa. Takapihan kukistakin ois tarkoitus tehdä oma postaus. Enemmän kuin iloinen olen tästä elokuun lämmöstä. Käytiin eilen uimassa, vesi oli lämmintä ja aurinko paistoi. Onneksi ei ole vielä iskenyt jokavuotinen haikeus..kesän lopulla se yleensä iskee. Syksy ei vaan oo mun juttu ja aina jää ikävä kesää. Mun yhdet tuttavat lähtevät joka vuosi kesän jälkeen ulkomaille ja palaavat Suomeen takaisin keväällä. Tekisi mieli tehdä samoin. Rentoa sunnuntai-iltaa sinne ruudun toiselle puolelle!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Kukat
white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *