Marimekko uutuudet ja tarjoukset

*Postaus sisältää mainoslinkin

Marimekko uutuudet

Kynttilät palamaan saunan jälkeen ja tortillapizzan kanssa sohvalle selailemaan Marimekon uutuuksia ja tarjouksia. Siitä on mun ilta tänään tehty. Ehkä joku hyvä leffa vielä kylkeen. Vettä on satanut kaatamalla koko päivän. Tuli ihan syksyinen fiilis, joten jotain piristystä piti keksiä iltaan. Sain syntymäpäivälahjaksi noita Marimekon valkoisia Unikko mukeja ja ovat kyllä niin passelit meille 🤍 Huomasitteko, että Urna-maljakkoa saa nyt valkoisenakin? Aika ihana olisi, mutta saven sävyinen meiltä löytyy jo.

*TÄÄLTÄ (klik) löydät kaikki kuvan tuotteet ja paljon muuta Marimekkoa edulliseen hintaan. Kuvan kaikki tuotteet alessa paitsi Syksy-lasi. Mukavaa iltaa! Huomenna se syksy alkaa.

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *