Sienihulluus-Suppilovahverot

Sienestys

Katsokaa miten reipas sienestäjä mulla on metsäretkillä mukana! Tänä vuonna on aivan älyttömästi suppilovahveroita. Pari tuntia oltiin metsässä ja saatiin melkein neljä kiloa suppiksia. Enempää ei jaksanut poimia. Viikonloppuna jos hakis loput.

3-vuotias halusi kerätä sieniä ja sovittiin, että joka sienen näyttää minulle ettei tule vääriä koriin. ’Äiti, onko tämä oikea sieni? Äiti, saanko puhdistaa tämän?’ Puhdistettiin sienet valmiiksi metsässä ja vietiin osa lasten molemmille mummoille. Naapureillekin annettiin herkkuja maisteltavaksi. Onhan nää semmosta herkkua että!!

Suppilovahverot
Sienestys
Suppilovahvero
Suppilovahverot
Suppilovahverot

Sienet kuivatan kasvikuivurissa ja teen niistä kuivauksen jälkeen sienipölyä. Kestää pitkään hyvänä. Tätä heittelen sit ruokaan ku ruokaan. Osaan sekoitan suolaa mukaan niin saadaan sienisuolaa. Ootko ikinä kokeillu jompaa kumpaa? Tulee muuten aina sienipölystä se Kotipizzan mainos mieleen missä heitellään tattipölyä pizzan päälle 😁

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *