Rippijuhlat tarjoilu

rippijuhlatarjoilut
rippijuhlatarjoilut

Rippijuhlat tarjoilu

Lupasin kuvia rippijuhlatarjoiluista. Viime postauksessa oli ohje kanavoileipäkakkuun. Jos haluat muita ohjeita niin viestiä vain tulemaan 🙂 Olisipa vielä kesä ja juhlat. Taas näitä kuvia selatessa tuli ikävä kesää ja lämpöä. Mitä meillä sitten oli juhlissa tarjolla? Mansikkakermakakku tilattiin valmiina, kaikki muu tehtiin itse. Jopa lusikkaleivät värkkäsin aiemmin viikolla. Ajattelin ensin, että tilaan suurimman osan tarjoiluista valmiina ja helpotan omaa työtäni, mutta voileipäkakkujen hintoja seuratessa päädyin tekemään nekin. Melkein satanen yhdestä kakusta on aika paljon.

Rippijuhlamenu:

Pastasalaatti

Kanavoileipäkakku

Kinkkuvoileipäkakku

Karjalanpiirakat ja munavoi

Leipäjuustoa ja lakkahilloa

Mansikkakermakakku

Lusikkaleivät

Tuoretta pullaa

Tiikerikakku

Kentakialainen kakku

Arabialainen maustekakku

Raparperimehua, vettä ja kahvia

rippijuhlatarjoilut
voileipäkakku
rippijuhlatarjoilut
pastasalaatti
rippijuhlat tarjoilut

Voileipäkakut meni kuin kuumille kiville. Pienet palat jäi seuraavaan aamuun. Makeita jäi enemmän. Vierailta sain taas niin ihania kommentteja voileipäkakuista 🤍 Tykkäsivät todella paljon. Myös tämä itse tehty salaatinkastike oli suosittua.

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *