Kuivakukat

kuivakukat

Syysloma! Ei hiihtoloma kuten olen ääneen monesti hehkuttanut 🤣 No loma ku loma, onko sen nyt niin väliä miksi sitä kutsutaan. Ja eihän tuota tiedä vaikka pääsisi Kainuussa suksimaan, sen verran kylmiä pakkaspäiviä on luvattu sinnekin. Ajattelin ostaa itselleni mukaan avantokengät, niin tarkenen paremmin järveen eikä jalat jäädy kahlatessa rannasta kauemmas. Yhdet synttäritkin on siellä meillä juhlittavana, joten mukavaa lomaa odotellessa!

Kuivakukat

Kesäisin tulee haettua kukkakimput omasta puutarhasta. Syksyn tullen hankin muutamia terttuneilikkakimppuja tai ruusuja, mutta sitten kukkainnostus hiipuu ja talvella aika harvoin tulee ostettua tuoreita kukkia. Silloin onkin hyvä kaivaa kaapista esiin erilaiset kuivakukat. Kuivakukkia meillä onkin vaikka kuinka paljon. Itse kerättyjä ja ostettuja. Löysin Rustasta nämä yllä olevat kuivakukat. Epäilen kyllä etteivät ole kuivattuja Magnolian oksia, kuten myyntitekstissä luki. En oikeesti ois tarvinnut yhtään enempää kuivakukkia, mutta nämä oli saatava. Niin nätit!

kuivakukat
kuivakukat
kuivakukat

Joko siellä on kynttiläkausi aloitettu? Minä aloitin jo kuukausi sitten kun illat alkoivat pimenemään. Ripustin uloskin uudet lyhdyt ja niissä palaa ainakin viikonloppuisin kynttilät. Sisällä tulee poltettua melkein joka ilta tuikkuja. Meidän pienimmäinenkin on jo sen verran iso, että kynttilät saavat olla pöydällä rauhassa. Tuo talolyhty on yksi ihana valon lähde. Iltaa ja Selviytyjiä odotellessa, niin saa sytyttää kynttilöitä ympäri olohuonetta. Hyvää sunnuntaita!

kuivakukat

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *