IB Laursenin talolyhty

Talolyhty

Ruska näkyy täällä pääasiassa koivunlehdissä -keltaisin sävyin. Pensasmustikkapensaat ja pihlajat ovat punaisina, mutta muuten aika vaisu ruska. Kuulin, ettei Lapissakaan ole tänä vuonna niin kaunista ruskaa mitä aiempina vuosina. Tämän tiedon varjossa ei ehkä niin paljoa harmita, kun ei pääse sinne luontoa ihastelemaan. Ja veikkaan, että ruska taitaa olla paikoin jo ohi pohjoisessa.

IB Laursenin talolyhty

Löysin tämän suloisen talolyhdyn kun ajettiin Kultakeramiikka-liikkeen ohi nelostietä. Syksyn sävyt minusta tässäkin, joten oli pakko kotiuttaa tuohon ikkunan eteen. Jos ajatte Pihtiputaan ohi, niin kannattaa ehdottomasti kurkata kyseinen liike. Paljon kaikkea kaunista ja valmiiksi tehtyjä lahjapaketteja.

Läheiseltä pellolta hain vielä kauraa koristeeksi Urnaan ennenkuin puimuri korjasi sadon. Tämän enempää ei syksy vielä näy meillä sisustuksessa. Täällä maanviljelijät ovat niin ystävällisiä. Antavat pupuille heinää, saadaan hakea pellolta viljaa koristeeksi ja ollaanpa kerran saatu kanojakin heiltä lemmikeiksi 🤍

talolyhty
talolyhty

Aloitin keramiikkakurssin ja mietin näin aloittelijana, että onnistuisinkohan tekemään tuommoisen talolyhdyn itse? Voi olla aika vaativa, kun niin monesta osasta talolyhty täytyy kasata. Älyttömän kivaa puuhastelua ollut tähän asti ja seuraavalla kerralla päästään lasittamaan savesta tehdyt astiat. En malta odottaa, että saan ensimmäiset työt kotiin. Sateista, mutta kaunista sunnuntaita sinne! Niin ja näkyyhän syksyn tulo sisällä myös kun kynttilät ja kausivalot on kaivettu kaapista esille. Talolyhtyyn syttyykin valot joka ilta.

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *