Hiidenportin kansallispuistossa

Hiidenportin kansallispuisto

Hiidenportin kansallispuistossa

Kävimme shoppailemassa ja mökkeilemässä syyslomalla sekä mm. Hiidenportin kansallispuistossa. Reilu 6 kilometrin vaellus tehtiin koko perheellä ja täytyy sanoa, että olipa melkoisen haastava reitti perheen pienimmäiselle. Haastavia kohtia oli välillä ihan aikuisellekin. Älyttömän reippaasti hän jaksoi, vaikka maasto oli nousua ja laskua, kivikkoista ja männyn juurakkoja täynnä. Pahimmista kohdista kannettiin yli kuten kivikkoisista alamäistä ja korkeista nousuista.

Aika hurjaa oli olla korkeimmassa kohdassa kun vieressä oli jyrkkä kallio alas. Vain turvaköysi oli välissä. Siinä piti kyllä pitää tiukasti kädestä kiinni tuota kuopusta. Jälkikäteen naurettiinkin, että ei ehkä ois tuonne lähdetty jos ois tiedetty millainen reitti vastassa. Aika paljon ollaan vaellettu, mutta tämä oli rankimmasta päästä, jos ajatellaan koko perheelle soveltuvaa reittiä.

Hiidenportin kansallispuisto
Hiidenportin kansallispuisto
Hiidenportin kansallispuisto
Hiidenportin kansallispuisto
Hiidenportin kansallispuisto
Hiidenportin kansallispuisto

Seuraavana päivänä tunsi jaloissa, että oli kävellyt ylös alas maastoa. Onneksi illalla pääsi rantasaunan lämpöön ja pulahtamaan jäiseen järveen. Kylmän ja kuuman lämpötilojen vaihtelu auttoi ja raajojen särky helpotti. Loma on nyt vietetty ja huomenna takaisin arkeen. Ihana oli palata kotiin reissun päältä, vaikka vähän tuli ikävä tuonne näitä kuvia katsoessa. Onko Hiidenportin kansallispuisto teille tuttu? Mukavaa alkavaa uutta viikkoa!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *