Baarijakkarat

baarijakkara

Baarijakkarat

Olen pidempään etsinyt keittiöön uusia baarijakkaroita Ikean baarijakkaroiden tilalle. Niihin ei saanut enää uusia päällisiä ja edelliset menivät ihan puhki, joten myin pelkät jakkarat ilman päällisiä Torissa pois. Nyt tein huipun kierrätyslöydön ja ostin nämä kauniit puiset baarijakkarat viidellä eurolla! En tiedä onko nämä vielä joku itse tehnyt. Sopii paljon paremmin tämmöiset kevyet jakkarat tuohon mitä ne edelliset. Sävyltäänkin ovat juuri täydelliset tähän tilaan. Meillä kun poika tykkää istua ikkunan edessä ja syödä aamupalaa, niin nyt on taas paikka missä istua. Tässä me myös katsellaan ikkunasta ja odotellaan pienimmäisen kanssa isiä aina työreissuilta kotiin. Minä jakkaralla ja hän seisoo pöydällä 🤍

baarijakkara

Tänään oli taatusti viikon surkein päivä! Meiltä hajosi ilmavesilämpöpumppu (kesti 14 vuotta) ja olen soitellut 16 eri paikkaan. Kukaan ei sitä osaa huoltaa eli varmaankin uuden osto edessä ja sitä ei sitten alle kymppitonnin saa.. Kotivakuutus ei korvaa mitään noin vanhasta laitteesta. Onneksi on takka ja puusauna joita lämmittää, mutta sähkölasku hirvittää jo valmiiksi tältä kuulta kun rikki mennyt kone vie nyt älyttömästi suoraa sähköä käyttöveden lämmittämiseen. Kylmään suihkuun kuuman saunan kautta niin säästyy lämmin vesi. Äsken testasin 🤣 Ei voi teinitkään hetkeen ottaa puolen tunnin suihkumaratooneja 😅 Toivottavasti teidän viikko alkoi hieman paremmin. Miettikää huomenna jo marraskuu! Mihin tämä syksy katosi? Älyttömän nopeaa meni ohi.

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla: https://www.instagram.com/whiteandblackblogi https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *