Joulutähti

Joulutähti

Joulufiilis on ollut pitkään kadoksissa omien sairastelujen vuoksi sekä myös tuo rikki mennyt ilmavesilämpöpumppu on stressannut aivan tarpeeksi. Kuntoon sitä ei enää saa, joten uuden osto on edessä. Kyselin juuri tarjouksia ja hintahaarukka on n. 13 000-20 000€. Naurettiin mieheni kanssa, että tuossapa on joululahjaa sitten ihan tarpeeksi molemmille! Se on päätetty että seuraava pumppu tulee olemaan merkiltään sellainen mihin saa myös osaavaa huoltoa ja varaosia. Edellinen ilmavesilämpöpumppu kun asennettiin, niin sen jälkeen kukaan ei osannutkaan sitä huoltaa ja varaosamyyntikin lopetettiin kokonaan.

Joulutähti

No mutta nyt valituksesta itse asiaan. Eilen se nimittäin iski. Joulufiilis 🤍 Laitettiin yhdessä mieheni kanssa nuo joulutähdet ja tällä kertaa tuonne nurkkaukseen ikkunan sijasta. Paljon kauniimmin sopivat seinälle mitä ikkunan eteen. Muutaman kynttelikön laitoin pöydille luomaan tunnelmaa, vaikka koti on muuten siivous kunnossa. Vielä en ole joululauluja laittanut soimaan, mutta eiköhän sekin päivä tässä kohta nähdä. Siivousapua saan onneksi isommilta lapsilta sekä isiltä. Ensin tuntui jotenkin hassulta laittaa joulukoristeita sotkuiseen kotiin, mutta miksi sitä pitää pitää perinteistä kiinni että kodin pitäisi muka olla täysin siivottu ja puhdas ennen jouluvalojen ja -koristeiden laittoa? Tulee se joulu ilman hästäämistäkin.

Joulukoristeet
Joulutähti
Joulutähti

Kyllä tuolla lepotuolissa on iltaisin mukava makoilla tähtien alla 🤍 Ajattelin järjestää teille seuraajille instan puolella Marimekon arvonnan tässä ennen joulua. Ihana lahja joko itselle jos tykkäät Marimekosta tai voit antaa palkinnon eteenpäin joululahjaksi. Tervetuloa seuraamaan @whiteandblackblogi

Joulutähdet

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Joulutähti” kommentit

  1. Voi harmi, että teillä on ollut noin paljon vastoinkäymisiä ilmavesilämpöpumpun kanssa. Mutta kiitos jakamisesta, koska me olemme myös harkinneet pumpun asennusta. Täytyykin varmistaa, että toimii huollot ilmavesilämpöpumpuille täällä Turun seudulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *