Joulupiha

Joulupiha

Kuusi yötä jouluun. Niin se vaan joulukuukin on loppusuoralla. Tuntuu, että marraskuu vilahti sitäkin nopeammin ohitse. Tänään lähdin aikaisin aamusta vielä viimeisille lahjaostoksille. Puolen päivän aikaan alkoi olemaan jo niin kova ruuhka kaupoissa, että ensimmäinen ajatus oli että äkkiä pois täältä. Onneksi löysin lahjat eikä tarvitse enää lähteä kauppoihin. Tänäkin vuonna mieheni hoitaa ruokaostokset, niistäkään ei tarvitse huolehtia. Lahjathan mulla piti muka olla jo ostettuna, mutta eipäs ollutkaan 🙂 Miten se voikin olla niin vaikea miettiä lahjaa ihmiselle jolla on jo kaikkea? Ei viitsisi joka vuosi lahjakorttiakaan ostaa. Mutta nyt on kaikki hoidettu.

Joulupiha

Meidän joulupiha näyttää tänä vuonna tältä. Jokavuotinen perinne on tehdä jäälyhtyjä, jos vain kelit sallivat. Jouluvaloja, kynttilöitä ja lyhtyjä siellä täällä. Täällä on hyvin lunta ettei tarvitse murehtia mustasta joulusta. Jäälyhtyjä tein kymmenisen kappaletta, joten toivotaan että nekin säilyvät kun on luvattu nollakelejä muutamalle päivälle. Sitten vaan paljon lyhtyjä pihamaalle jos ei jäälyhtyjä voi käyttää. Joulun tunnelma pihalla on taattu kun saadaan nauttia valkoisesta maasta, kuuraisista puista, kasvihuoneen tunnelmasta, pihan jouluvaloista sekä elävästä tulesta grillipaikalla. Eilen illalla istuin tuolla nuotiolla ihan yksinäni, kun muut menivät jo sisälle. Muutamat revontuletkin bongasin. Aivan ihana ilma oli, parin asteen pakkasessa tarkeni istua nuotion äärellä.

Joulupiha
Joulupiha
joulupiha

Toivottavasti sielläkin on jo joulupuuhat hyvällä mallilla ja ainakin osa lahjoista ostettuina. Mukavaa joulunodotusta!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *