Diy kynttilät

Diy kynttilät

Diy kynttilät

Itse tehtyjä kynttilöitä laitan tänäkin jouluna lahjapaketteihin. Täällä viimevuotinen ohje, jos haluat kurkata. Diy kynttilät tein steariinista, johon sekoitin sekaan parafiinia. Käytin kolmea erilaista muottia: käpy-, ruusu- ja kuplakynttilää. Värjäsin kynttilät vahaliitujen jämillä, mitä lapsilta oli jäänyt koulusta yli. Ovat muuten tosi riittoisia! Minusta nämä valkoisen ja beigen yhdistelmät ovat kaikkein kauneimpia. Olisi voinut kokeilla myös punaista, mutta nyt tein vain maanläheisillä sävyillä. Mitä pidät?

Diy kynttilät
Kynttilät

Instaan laitan illalla reelssin kynttilän teosta, tuuhan kurkkaan jos aiot kokeilla näitä. Linkki viimeisen kuvan alla. Kauniisti sellofaaniin käärittynä lahjanarun kera näitä on ilo antaa eteenpäin ja muutamat olen poltellut olkkarin pöydällä itsekin 🤍 Seuraavaksi olisi vuorossa sinapin teko. Siitäkin löytyy ohje täällä.

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *