Kuivatut appelsiinit ja limet

Kuivatut appelsiinit

Kuivatut appelsiinit ja limet

Ensimmäistä kertaa kokeilin kuivattaa appelsiini- ja limeviipaleita huoneenlämmössä. Aina olen kuivattanut uunissa ja täytyy todeta, että parempi väri ja muoto näihin jää kun kuivaus tapahtuu huoneenlämmössä.

Sentin levyiset viipaleet asetetaan ritilän päälle kuivumaan ja kerran välissä viipaleet käännetään. Alle voi laittaa leivinpaperin. Kolme-neljä päivää meni huoneenlämmössä, että kuivuivat. Näihin jäi todella hyvin väri pintaan eivätkä tummuneet tai käpertyneet yhtään niinkuin uunissa näille yleensä käy vaikka miedolla lämmöllä kuivattaakin. Näistä saa kivan lisän joulukoristeluihin tai lahjapaketointiin.

kuivatut appelsiinit
Kuivatut appelsiinit
Kuivatut appelsiinit

Täällä on jouluvalmistelut loppusuoralla. Lahjat paketoin tänään ja huomiselle jää enää pikasiivous ja kinkun laitto uuniin. Kun on 3wee talossa niin tavarat saa siivota miljoona kertaa paikoilleen päivän aikana. Sitten kun on just saanut joka huoneen tavarat järjestykseen niin voikin aloittaa homman alusta 🤭 Perussettiä. Laitoinkin isommat pienemmän kanssa ulos niin ehtii vähän järjestellä paikkoja sillä aikaa 😃 Mukavia jouluvalmisteluja teillekin!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *