Hyvän joulun toivotus

Hyvää joulua

Mulla on täällä kinkun valvojaiset, mutta en taida ihan kolmeen asti jaksaa valvoa milloin kinkku on ready 😅 Laitettiin jo herätys valmiiksi niin otetaan vain kinkku pois ja laitetaan vielä aamuun asti naudan sisäfilee leivinuuniin muhimaan. Huomenna aamusaunan jälkeen syödään jouluateria.

Muistatteko kun kerroin, että meillä hajosi ilmavesilämpöpumppu? No nyt on uusi tilalla ja tuli sopivasti asennus ennen joulua. Voi taas hyvillä mielin ottaa sähkölaskut vastaan. Rikkoutunut kone vei älyttömästi sähköä ja se viimeinenkin lämpö meni harakoille. Onneksi saatiin nopealla aikataululla uusi laite ja on kivempi seurata sähkönkulutustakin Elenia Ainasta. 14 000 euroa köyhempi, mutta sitäkin onnellisempi lämpimästä kodista.

Nyt nauttimaan talvesta, kuuraisista puista, rakkaista, hyvästä ruoasta ja joulun tunnelmasta. Hyvää joulua ihan jokaiselle❣️

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *