Uusi vuosi 2024

uusi vuosi 2024
Uusi vuosi 2024

Tänään juodaan skumppaa paljussa ja nostetaan malja tulevalle vuodelle. Tai äsken aukaistiin tuo juhlapullo jo 🤣 Kulunutta vuotta en jaksa muistella, äkkiä vaan vuoteen 2024 niin sen parempi 😃 Pipon saa varata paljuun mukaan, että tarkenee. On nimittäin luvattu kovia pakkasia tänne. Ensi viikolle jopa yli -40C. Itse tehty perunasalaatti ja paistetut nakit kuuluvat meillä uuden vuoden aattoon myös. Pieni rakettipaketti ostettiin lasten iloksi ja koitetaan valvoa sinne vuoden vaihtumiseen asti.

POKS! Malja hetkille hyville menneille, kaksi maljaa toiveille tuleville. Uusi vuosi tuokoon mukanaan suunnan hyvästä parempaan. Haluan kiittää juuri sinua mukana olosta, tykkäyksistä ja kommenteista mitä on tullut varsinkin instan puolella. Kiitos 🩷

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2024!

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *