Keramiikka

Aloitin uuden harrastuksen. Pitkään haaveilin, että pääsisin tekemään itse keramiikkaa. Esteenä oli miehen työreissut kun ei ollut pienimmäiselle hoitajaa, mutta nyt hoito onnistui ja pääsin aloittamaan. Oon aivan rakastunut tähän lajiin! Kuvissa näkyvät mun ensimmäiset työt ja onhan tästä edistytty jo paljonkin. Kupeissa käytetty siis vaaleaa savea, maalasin ne valkoisella enkoopilla ja laitoin kirkkaan lasitteen päälle. Seuraavaksi ajattelin ruveta tekemään omaa astiasarjaa. Vielä vähän hakusessa värisävyt, millä alan sarjaa toteuttamaan. Haluaisin kokeilla myös pilkullista savea tämän tavallisen vaalean sijaan.

Ette usko miten rentouttavaa puuhaa se on kun otat saviköntin käteen ja alat siitä muotoilemaan jotain. Välillä tietää jo etukäteen mitä köntistä tulee, välillä se idea tulee vasta siinä muotoiluvaiheessa. Kurssilla vuosia olleet ovat jo niin taitavia ja ihastelen heidän luomuksiaan. Jonain päivänä minäkin olen yhtä taitava.

Keramiikka
keramiikka
Keramiikka
Keramiikka

Nyt mulla on työn alla maljakko ja salaattiottimet. Vielä pitäisi päättää millä värillä haluan ne maalata. Se on ehkä tässä kaikkein haastavinta. Värin valinta ja miten maalaus onnistuu. Yhteen työhön olen vasta täysin tyytyväinen. Ja ei.. ne ei ole kumpikaan näissä kuvissa näkyvistä. Näytän sen teille joku kerta. Nyt lumitöihin. Hyvää sunnuntaita!

Keramiikka

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *