Takkatuli paukkupakkasilla

takkatuli

Ei ehditty kauaa nauttia lauhemmista keleistä. Takkatuli ritisee paukkupakkasilla jo kolmatta päivää. Vähän piristystä päivään lempisuklaalla ja kahvilla niin jaksaa taas puita kantaa. Niitä onkin saanut kantaa aamusta iltaan sisään. Onneksi on takka 💛

Jotenkin tuntuu, että nämä kovat pakkaslukemat saisi jo riittää. Minä ainakin oon jo ihan kypsänä. Täällä Pohjois-Suomessa on ollut erityisen kylmää joulu- ja tammikuun. Innolla odottelen tämän kuun sähkölaskua, kun kilowatit huitelee kohta kahdessa tonnissa eikä olla kuin kuun puolessa välissä. Mieluummin nuo rahat laittaisi johonkin muuhun.

Meillä ei esimerkiksi ole koskaan kielletty lapsia läträämästä suihkussa kuumaa vettä, mutta nyt tänä talvena on joutunut senkin tekemään. Kun talon kaikki vedet lämmittää ilmavesilämpöpumppu, joka huutaa pelkillä sähkövastuksilla kovilla pakkasilla, niin jotain ratkaisuja täytyy tehdä. Suihkussa teinit olisi vaikka puoli tuntia ja vesi niin kuumaa etten ymmärrä miten sinne joku voi edes mennä 😂 Tähän taloon tuli siis viiden minuutin raja ja siinä ajassa pitää ehtiä käymään. Onko teille tullut sähkönkulutuksen vuoksi jotain rajoituksia?

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *